keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Tammikuu meni, mitä jäi käteen (tai jalkoihin)?

No niin, mennään jo Tammikuun viimeistä päivää, joten on aika kirjoitella tämän vuoden ensimmäinen blogautus. Tavoitteena on kuitenkin kirjoittaa tänne vähintään kerran kuussa, joten ei viitsi katkaista hyvältä tavoitteelta siipiä jo ekan kuukauden aikana :)
Levillä se kelpaa lomailla
Alkuvuosi on ollut jokseenkin kiireinen. Viikko 1 vietettiin perheen kanssa Levillä. Siellä tuli juostua aamulla ja hiihdeltyä sitten päivällä sen mitä kerkesi ja jaksoi. Tällä leirillä ei jaksanut hiihtää edes puolia siitä mitä vuosi sitten tuli jaksettua. Mutta ihan ok pk-treeniviikko siellä tuli silti treenailtua.

Pk-viikko Lapissa
Leviltä kun kotiuduttiin yöjunalla sunnuntai aamuksi 7.1, niin maanantaina lähtikin sitten aikainen lento kohti Chicagoa ja 10 päivän duunireissua Chicagossa ja Vancouverissa. Olin siellä ohjeistamassa n. 50 uutta Suuntotestaajaa Wilsonin (Chi) ja Arcteryxin (Van) HQ:illa, kuinka päästä alkuun meidän tuottettemme kanssa. Ja käydä siinä sivussa heidän kanssa lenkillä, NHL & NBA matseissa ja sellaista kaikkea.. Jonkunhan se on tätäkin työtä tehtävä ;)

Blackhawks vs. Koivu ja Granlund
Markkanen #24 lämmittelee 
Chicago Riverside Trail
Lake front Trail
Chicago oli kyllä mielettömän hieno kaupunki! Lake Michigan ja sen rannassa kulkeva, useita kymmeniä kilometrejä pitkä ja täysin flätti, Lake Front Trail oli kyllä mieleinen paikka käydä aamulenkillä :)

Muutenkin Wilsonin uusi HQ ja keskustan alue oli maaginen. Ihan kuin olisi elokuvassa kävellyt :)


Chicagon jälkeen lensin kohti länttä ja Vancouverin iki-ihanaa kaupunkia. Vancouver on mun ehdoton suosikki numero 1 kaikista maailman kolkista missä olen ikinä päässyt matkustelemaan. Siellä on meri, hieno keskusta ja vuoret kaikki alle 15min päässä toisistaan! Siellä sijaitsee myös mun lempi juoksupaikka, Stanley Park! Ahhhh..

Jos jonnekin ulkomaille haluaisin muuttaa, niin se paikka olisi ehdottomasti Vancouver. Ja varmaankin North-Vancouver, jos ihan tarkkoja haluttaisiin olla. Tai ehkä teltassa Stanley Parkissa ;)

Maaginen Stanley Park
Aamiaisia viikon varrelta mun suosikki ravintolassa Buddha-Full'ista <3
Kaiken kiireen keskellä olen kuitenkin päässyt treenailemaan hyvin ja runsaasti, joten juoksu on alkanut taas tuntumaan jopa ihan hyvältä!! Muutaman viime viikon aikana olen saanut jo vähän nopemapaakin tekemistä mukaan treeneihin. Muutamia mattotreenejä ja ulkonakin on päässyt ihan reippaasti juoksemaan, koska melko lumetonta.

Tässä Movescountin näkemys meikäläisen Tammikuusta:


Eli ihan ok on alkuvuosi lähtenyt liikkeelle! Tästä on hyvä jatkaa ja katsellaan sitten viimeistään Helmikuun viimeisenä päivänä, että missää mennään. Tai no, silloin ollaan E:n kanssa Dubaissa lomailemassa, joten ehkä kirjoittelen jo ennen sitä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....