sunnuntai 15. lokakuuta 2017

#RHgoesLJU - Se oli siinä - DNS

No niin, tämä viikko löi viimeisenkin naulan arkkuun tämän projektin osalta. Alkuviikosta viel yritin jotain pyristellä treenien muodossa, mutta keskiviikon vierailu fyssarilla veti maton alta lopullisesti.

Nilkka oli taas lukossa. Eli se lukkiutuu nyt parissa viikossa ja se johtuu nilkan täysin ääristä liikeradoista, jotka pitää saada nyt jumppaamalla kondikseen, ennen kuin voi edes miettiä jotain määrätietoisempaa treeniä yrittää ylläpitää.

Motivaatio katosi siinä samalla ja pidin to, pe ja la täysin lepoa. Tänään sunnuntaina kävelin parin tuntia, mutta ei sekään mukavalta tuntunut ja olisi pitänyt maata vaan sohvalla tämäkin päivä. Akilleksen seutu tosin on kivuton ja nilkkoja olen jumppaillut päivittäin.

Kiitos tästä projektista ja etenkin muutaman viikon aikana tulleista hyvistä ja viisaista kommenteista Maratoonari ja Menso. Arvostan. Jos osaisin tehdä asiat yhtä viisaasti kuin te, niin parin viikon päästä olisi mukava lähteä juoksemaan uuden ennätyksen perässä Ljubljanan kaduilla.

Palataan asiaan sitten kun on jotain asiaan palattavaa. Tällä hetkellä tunne on se, että siihen saattaa jokunen viikko tai kuukausi vierähtää.

Viikon kuvana vielä oikein hyvin tuntemuksia ja koko projektia kuvaava tunkki.

Viikon ja koko projektin #RHgoesLJU yhteenvetävä kuva. TUNKKI.

Ciao ja silleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....