keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Ratakausi 2017

Morientes molemmat lukijani, on aika taas päivittää missä mennään treenirintamalla ja kesän riennoissa muutenkin :)

Ajattelin kirjoitella tilannetta auki ENNEN tämän illan 800m kisaa, jotta hieno PB-putki on vielä hengissä ja voi hyvin :)

Coach-Nummela on speksannut mulle pienen ratakauden ennen kesälomareissua Kreetalle. Olen ehtinyt kisailla jo 5000m ja 3000m matkoilla. Tänään illalla olisi edessä siis 800m Vihdin kansallisissa ja lauantaina SAUL SM-kisoissa 5000m Lohjalla.

Ensi viikolla olisi tarkoitus päästä vielä 1500m kisaan torstaina Vihdissä (aluemestikset) ja viimeinen kisa ennen Kreetaa olisi tarkoitus olla lauantaina 15.7 10k maantiekisa Hämeenlinnan kaupunkimaratonin yhteydessä.

Kuten sanoikin jo, niin menossa on kunnon PB-putki. 5000m kisassa tuli uusi enkka 16.32,59 ja 3000m enkka seisoo nyt 9.41,91. Molemmat kisat joutui juoksemaan navakassa tuulessa "yksin", eli alusta loppuun ilman minkäänlaista vetoapua, joten sinänsä täytyy olla tyytyväinen tuloksiin, vaikka vähän ripeämpää olisin toivonut molemmissa kisoissa juoksevani.

Kesäkuun lopussa täyttyi myös ensimmäinen puolisko tästä vuodesta ja Movescountista ulos otettu rapsa näyttää juoksun osalta paremmalta kuin ikinä ennen. Juoksua 3350km, eli tasaisen treenin taktiikalla olisin matkalla 6700km/vuosi määrään, joka olisi melkein 2000km enemmän kuin viime vuonna (enkka vuosi)! Jalat kestäneet uskomattoman hyvin ja toivon, että sama meininki jatkuu koipien kanssa vielä tulevatkin 6kk. Tai ainakin lokakuun loppuun saakka ;)


Eli juoksu kulkee omalla radallaan kohti Lokakuuta ja Ljubljanan maraa! Siellä olisi tarkoitus olla huippuiskussa ja juosta se maraenkkakin tälle vuodelle, muiden enkkojen jatkoksi ;)

Palaan asiaan vaikka kisaputken jälkeen.. tai sitten jo tänään illalla 800m kisaraportin kanssa. Sitä ei koskaan voi tietää :D

Palaillaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....