perjantai 4. elokuuta 2017

#RHgoesLjubljana projektin kynnyksellä

Taas on aikaa vierähtänyt ja kilometrejä ehtinyt juoksemaan siitä kun viimeksi olen blogia saanut päivitettyä. Nyt, syksyn maraton projektin kynnyksellä on hyvä kirjoitella kuulumisia yhteen :) Tarkoitus on taas ensi viikosta alkaen saada kirjoiteltua viikkokohtainen postaus projektin etenemisestä, mutta katsotaan nyt pystynkö siihen rytmiin tänä syksynä :)

Meneillään kesälomaviikko numero neljä, mutta vielä olisi ensi viikkokin lomaa jäljellä, joten ruhtinaallisesta viiden viikon lomasta on vielä yli viidennes jäljellä!

Pari edellistä viikkoa vietimme perheen kanssa Kreetan saarella Malemen kylässä. Hotelli oli ravintoloineen (puolihoito) oikein hyvä ja treeniolosuhteethan tuolla on varsin mukiin menevät. Jos haluaa juosta tasaisella, niin rantatietä voi jolkotella loputtomiin edes takas ja jos haluaa mäkeä, niin hotellin takaa nousee sellaisetkin ihan muutaman minuutin siirtymän takana. Lämpöäkin riittää heti auringon nousun aikaan. Se oli paraimmillaan 21 astetta klo 06:30 ja pahimmillaan jo 28-29 astetta samaan aikaan. Hiki ainakin irtosi.


Ensin ajattelin pitää lyhyen Off Seasonin ennen maraprojektin alkua, mutta puolihoidon safkat, altaalla makoilu ja Coach-Nummelan laittamat treenit, pistivät suunnitelmat uusiksi :) Ensimmäisen matkustuspäivän lepopäivän jälkeen juoksin jokainen aamu ennen aamiasta. Mukaan mahtui oikein hyviä 15km Pk-reipas/ala-VK treenejä (3kpl) ja eri mittaisia mäkivetosettejä tuli vedettyä enemmän kuin ikinä kahteen viikkoon. Mukana oli 3x4x30sek, 10x1min, 8x2min, 6x3min ja 4x6min mäkivetosettejä, jotka tekivät kieltämättä todella hyvää jaloille ja kropalle! Ainakin oli erilaista treeniä, kun kotimaassa on tullut vedeltyä! Muuten altaalla makoilua, uintia, vaimon kanssa salilla ja beach tennistä pelaillen kroppakin sai enemmän kuin tarpeeksi lepoa samalla :)

Nyt on siis paluu suomeen tapahtunut ja totuttelu suomen "kesään" on sujunut kohtuullisen hyvin! Hyvillä mielin siis odottelen jo ensi viikkoa ja projektin viikkoa 1/12.

#RHgoesLjubljana projektille on luotu perinteisesti oma sivu, mihin on tarkoitus kirjailla treenejä linkkeineen vähän tarkemmalla tasolla. Sivu löytyy TÄÄLTÄ ja myös blogin ylänavigaatiosta pääsee ko sivulle siirtymään :) Lisämausteena tällä kertaa myös Sika-Tapsan kanssa lyöty pieni hiihtohenkinen vedonlyöntikin ;)

Kunto projektin alussa on varmasti paras mitä koskaan 12vk ennen maratonia on ollut. Nyt on siis vain jaloista ja treeneistä kiinni, kuinka hyväksi tämän enkkakunnon saa vielä kisaan viritettyä! Toivottavasti vähintään 2.39.59 tulokseen riittävään kuntoon :)

Palaillaan taas asiaan ja ensi kerralla ehkä ensimmäisen viikkoyhteenvedon kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....