perjantai 15. heinäkuuta 2016

Uusi enkka vitoselta ja puolikkaalle triathlonille valmistautumista

Kiirettä on viime päivät pitänyt. Maanantaina starttasi Helsinki Cup, jota pelattiinkin intensiivisesti aina keskiviikko iltaan saakka. Hienoja pelejä ja mahtavaa tunnelmaa riitti jokaiselle päivälle :) Poikakin latoi maaleja oikein urakalla, joten oikein mukava alkuviikko tuli kentän laialla vietettyä :)

Jimi ja 10
Maanantai iltana kävin myös raastamassa aluemestaruuskisojen 5000m matkan Vantaan Hiekkaharjun kentällä. Ennen kisaa oli todella väsy fiilis, etureisi oli kipeä ja energiat ihan nollissa. Olin varma ettei enkkaa tarvinnut odotella.. Coach-Nummela sanoi kuitenkin ennen kisaa, että lähdet vaan sitä 3.20/km vauhtia ja kokeilet jos se juoksu sittenkin sieltä aukeaa jossain vaiheessa kisaa..

No sitä vauhtia lähdettiin, eli 40sek/200m ja 1.20 kierroksia. Eka tonni meni 3.20 ja meno oli kohtuu vaivatonta. Toinenkin tonni meni 3.20 j aoltiin edelleen enkka vauhdissa. Kolmatta tonnin väliakaa en saanut, joten 3. ja 4. kilsa yhteensä 6.43 ja vauhti siis vähän hidastui. Lähinnä peesin puutteesta tai niiden hitaudesta johtuen :) Vika tonni sitten kaikki irti ja se tulikin kisan nopiten, eli 3.15 ja uusi PB oli sittenkin tosiasia :) Virallinen aika 16.37,9 alitti edellisen enkan n. 13 sekuntia!

Siellä 2000m ja 3000m välimaastossa...
Enään kierros jäljellä...
Aluemestiksien jälkeen alkoikin sitten 5 päivän projekti Joroisten puolitriathlon kisaan, joka kisaillaan siis huomenna :) Ohjelmassa olleet juoksutreenit olen tehnyt suunnitelmallisesti ja lisännyt ti illalle ja to aamuun vähän reilu tunnin fillarilenkit. Ja tänään illalla olisi vielä tarkoitus käydä kisapaikoilla Valvatuksen järvessä vähän testaamassa avovesiuintiakin :) Kas sellaisella valmistautumisella lähden huomenna Joroisilla kisailemaan. Mitään odotuksia ei ole, mutta olen ajatellut uida ja fillaroida kevyesti ja sitten juosta reippaasti. Ja jos kaikki menee niin kuin Stömsöössä, niin siellä 5.30 hujakoilla tuo loppuaika toivottavasti pyörii :)
Palaillaan seuraavan kerran TRI-raportin kanssa asiaan :)


1 kommentti:

  1. Vaikutat olevan hyvässä kunnossa. Erittäin hyvät lähtökohdat kohti syksyn maratonprojektia. Hienoa!

    VastaaPoista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....