maanantai 16. toukokuuta 2016

Takareittä kuntouttaessa..

Viimeksi kijoittelin Central Park Runin jälkihöyryissä. Silloin vasen takareisi oli kestänyt kympin kisan, vaikka kipeä olikin. Edessä oli uran eka polkujuoksukisa Bodom Trailin merkeissä. Noh, ei mennyt ihan niin kuin olin suunnitellut ja takareisi kipeytyi vain koko ajan enemmän ja enemmän.

Jouduin siis vaan luovuttamaan kivuille ja pitämään ihan rehellisen juoksutauon ja keskittymään muihin lajeihin taas vähän aikaa. Vesijuoksu, uinti ja jopa fillarointi toimi reiden kanssa varsin kivasti ja niitä lajeja teinkin oikein urakalla. Samalla jumppasin reittä eksentrisillä liikkeillä ja reisi rauhoittuikin varsin nopeasti taas hölkkäily-kuntoon.

Hölkkäily-kunnosta se parani varsin nopeasti jo ihan lenkkeily-kuntoon ja kun sain viime perjantaina yllättäen HCR-juoksupaikan pomolta, niin päätin lähteä hölkkäilemään HCR:n ihan vaan kevyenä treeninä :)Pomon lähtöryhmä oli keltainen, eli 20min kärjen takaa startanneena, muutama selkä tuli matkalla vastaan :) Ja se kevyt treeni ei lappu rinnassa nyt ihan onnistunut, mutta juoksin 7km kevyesti, sitten lisäsin hieman vauhtia taas seuraaville 7 kilsalle, sitten taas napsu vauhtia lisää 14km kohdilla ja siitä reippaasti maalin ajassa 1.30.02 :) Oli mukava reipas treeni ja juomatkin oli tasaisin väliajoin ihan pöydästä tarjoiltuna :)

Nyt kun reisi alkaa taas olemaan kunnossa, niin voi jatkaa hyvin alkaneita juoksutreenejäkin. Tälle viikolle osuu myös edustustehtäviä, kun perjantaina juostaan Yritysmaratonviesti. Olen RH:n riveissä juoksemassa vähintään yhden osuuden, tarvittaessa toki enemmänkin :)

Siitä sitten HHM:n duunikeikan kautta kohti kesän ratakisoja, ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....