perjantai 8. huhtikuuta 2016

On tämä vaikeata taas kerran...

...nimittäin tämä blogin päivitys on niin kovin vaikeata! Taas on melkein kuukauden päivät vierähtänyt viimeisestä blogautuksesta.. Juoksu ja treenit kulkee, mutta sekään ei ole saanut tekstiä aikaiseksi. Pitäisi olla jonkinnäköinen projekti, jotta esim. viikkoraportteja jaksaisi kirjoitella. No nyt tulee pieni väliraportti siitä missä mennään :)

Treenit siis kulkee tällä hetkellä oikein kivasti ja on mukavaa, kun on päässyt taas ns. normaalirytmistä kiinni. Vaikka juoksukilsat ovatkin, ja on tarkoituskin olla, vielä varsin maltillisella tasolla (75-85km/vk), niin juoksuvauhdit ovat silti kasvaneet oikein mukavasti :)

Pieni takapakki tuossa Maaliskuun puolivälissä oli, kun pieni flunssa ja sen jälkeinen minivatsatauti veti mielen matalaksi ja treenit 3-4 päiväksi tauolle, mutta onneksi siitä selvittiin melko helpolla ja ilman jälkioireita.

Olen saanut myös treenailtua monipuolisesti käyden sen pari kertaa viikossa uimassa, vesijuoksemassa silloin tällöin uinnin päälle ja crossarilla ja salilla on tullut heiluttua myöskin.

Paino on tasaantunut sinne 72-73 kg nurkille ja sekin edes auttaa kevyen tuntuista juoksua oikein mukavasti. Voi sanoa, että ruokavalioni on pitkästä aikaa sellainen, jota on helppo noudattaa ja se tuntuu oikein hyvältä :)

Viime viikkoina koutsini on lisännyt myös hieman tehoja treeneihin, joka on samalla selkeästi lisännyt levon tarvetta ja viikkotuntimäärät ovatkin tippuneet viime viikoilla. Kevyttä liikuntaahan jaksaa vaikka sen 4h per päivä, mutta heti kun tehoja tulee messiin, niin levätäkin pitää :) Esim. viime viikolle tuli keskiviikkona 6x1k/2min, torstaina reippaan, lauantaina lyhyen 30min VK:n ja sunnuntaina kevyen pitkän lenkin 20km. Treeni tuntuu purevan tällä hetkellä kivasti!

Ensimmäinen kisani tullee näillä näkymin olemaan viime kevään tapaan Helsinki Central Park Run, jossa viime keväänä tuli miesten sarjan voitto ajalla 36:50. Uskoisin että tänä vuonna taso on kovempi ja meikäläinen ei uran toista kirahvia kotiin kanna, vaikka varmaankin samoihin loppuaikoihin tähtävää vauhtia lähdenkin hakemaan :)


Jatketaan tästä kohti kaikkien aikojen kuntoa, taas kerran :) TJ Valenciaan nyt 225 :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....