perjantai 11. maaliskuuta 2016

Nouskunto? Onko se syötävää?

Nousukunto. Sellainen sana on pyörinyt mielessä tässä hiihtoloman jälkeen, kun juoksu on yhtäkkiä alkanut toimimaan, lenkkivauhdit ovat nousseet ja syketasot tipahtaneet alaspäin.

Vielä en tätä tilaa nousukunnoksi tuomitse, mutta hyvällä polulla ollaan silti :) Juoksu ja treenaaminen yleensä on mukavaa ja jaksamisen taso on hyvä.

Levin korkeanpaikan leiritys osui siis nappiin ja siellä hiihdellyt ja juostut tunnit ovat tehneet todella hyvää! Kroppa on alkanut muistelemaan jo miten sitä treenataan ja ihan kuin treeni alkaisi tarttumaan taas kroppaan. Juoksukilsat ovat vielä todella maltillisella tasolla 50-70km ja sen lisäksi ohjelmassa on ollut paljon lihaskuntoa, uintia, vesijuoksua, crossaria ja vähän fillariakin :)

Alla muutamia juoksutreenejä menneiltä viikoilta:
20min VK, reipas 8km & kevyt

Juoksu siis kulkee jo, mutta jarrut päällä tässä pitää edellisvuosien kokemuksien perusteella kuitenkin koko ajan olla. Siellä se kauden päätavoite odottelee vasta myöhäisessä syksyssä (20.11.2016), joten aikaa on. Tavoitteena on treenailla nyt ehjänä yli 3kk ensimmäisen kerran sitten kesän ja alkusyksyn 2014 ja katsoa sitten kesän lopulla, että missä kunnossa sitä saa maraton projektin #RHvamosValencia aloitella. Tällä hetkellä nilkat toimii ja akilles on rauhallinen.

Lammisen Minnan upea juoksu Haagin puolimaratonilla viime sunnuntaina toi uskoa omaankin tekemiseen. Minna on hieno esimerkki siitä, että vaikeuksien jälkeen voi nousta korkeammalle kuin mitä oli ennen vaikeuksia! Eli terveenä pysyminen on se edellytys sille, että tulokset voivat nousta. Sitä tässä nyt haetaan itsekin :) Onnittelut Minnalle vielä EM-koneeseen pääsystä!

Tänään illalla juhlitaan työnantajani Suunnon 80-vuotisjuhlia, joten illaksi puku niskaan ja nautiskelemaan parhaiden kollegoiden kanssa hienosta taipaleesta! Parempaa on kuitenkin edessä, siitä olen täysin varma ;)

Ciao ja Ceuraavaan kertaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....