tiistai 1. maaliskuuta 2016

HIIHTOloma ja muita juttuja

No niin, taas on aikaa vierähtänyt enemmän kuin blogilaki sallii, joten on aika päivittää kuulumiset.

Viimeksi olen näköjään kirjoitellut flunssan jälkimainingeissa aika synkissäkin tunnelmssa, mutta nyt on eri ääni kellossa :)

Flunssan jälkeen aloittelin varovaisesti treenailuja uudelleen ja sovittiin koutsin kanssa, että hän alkaa laittamaan treenejä ohjelmaan sitten Viikon 9 alusta, eli karkauspäivästä alkaen. Siihen asti monipuolista liikuntaa. Noh, ennen viikon hiihtolomaa treenailin juoksun, uinnin, vesijuoksun, crossarin ja hiihdon parissa.

Viime viikoksi suuntasimmekin sitten perheen kanssa Levin lumille viikon hiihtolmalle. Tarkoituksena oli siellä hiihdellä mahdollisuuksien rajoissa ja juosta samalla myös muutama lenkki.

Kun työt eivät haittaa harrastuksia, niin päivän aikana ehtii telmiä muksujen kanssa, käydä silloin tällöin rinteessä ja laduilla niiden kanssa. Myös samanhenkinen vaimo ja auttavat appivanhemmat edesauttoivat siihen, että toteutus oli loppujen lopuksi seuraava: kävin kuutena aamuna lenkillä ja hiihdin 242,5km pertsaa la-la välisenä aikana :)


Eli viime viikko oli pyhitetty pk-harjoittelulle, jonka kroppa ottikin vastaan melko nikottelematta. Vähän kyynerpäät alkoivat ilmoittelemaan itsestään, mutta esim akilles kesti tämän enemmän kuin hyvin.

Eilen leirin jälkeinen ensimmäinen juoksulenkki näytti jo, että sykkeet pk-vauhdeissa tippuivat 15 pykälää samantien. Toivottavasti sama pätee myös huomisen reippaammalla juoksulenkillä. JA akilles kestää edelleen matkassa mukana.

Paino on myös pudonnut tässä tämän vuoden puolella samaa vauhtia kun sitä edellisen vuoden puolella tulikin, jopa nopeamminkin :) Aika jojoiluahan tuo on, mutta nyt olisi tarkoitus olla enään romahtelematta samalla tavalla kuin syksyllä. Tuli loukkaantumisia tai ei.


Runner's High:n ensi syksyn maratonmatka suuntautuu Valencian maratonille ja sinne tässä on pikkuhljaa suunnattu katseita. Lennot on jo ostettu, maratonille jo ilmoittauduttu, mutta kunto puuttuu edelleen, joten sitä tässä nyt lähdetään rakentamaan. Monipuolisesti olisi tarkoitus jatkaa harjoittelua, mutta juoksu kuitenkin ykkösenä. Siis JOS jalat sen kestää.

Tästä siis mennään taas eteenpäin ja toivotaan, että hyvä vire jatkuu :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....