maanantai 19. lokakuuta 2015

#RHwentMunchen ja #missämennään

No niin, nyt on viikon päivät saaneet Bratwurstit, litran bisset ja sian jalat laskeutua ja olo alkaa pikkuhiljaa palautumaan ennen Muncheniä olleelle tasolle.

Tosin lauantaina tuli vedettyä vielä yhdet juhlat Lahessa ja legendaarisien Varjo-Varpajaisten merkeissä, joten turvoksissa olo on maksimoitu vielä saksan reissun jälkeenkin :)

Munchenin matka oli juuri niin timanttisen kova kuin olin ajatellutkin. Harmi vaan, kun itse juoksu jäi osaltani väliin. Oman kunnon mukainen suoritus olisi itse kisassa saattanut riittää jopa top-10 sijoitukseen, mutta jossittelut on aina turhia, joten en jatka niitä enään :) Juoksutunnelmaan pääsin kuitenkin hyvin mukaan ja kisaa tuli seurattua kokonainen kisapäivä, jonka jälkee After Runit putosi oikein kivasti! Tuollaisella porukalla ei voi tulla kuin hyviä muistoja reissusta.

Akilles oli reissussa todella kipeä, tulihan sitä kuitenkin käveltyä ja oltua jalkojen päällä melkein 24/7 :) Mutta reissun jälkeen ja pahimman turvotuksen (koko kropasta) laskettua akilles on ollut melkeinpä kivuton. Ehkä se tästä alkaa nyt sitten parantumaan, kun on saanut sen ensimmäistä kertaa edes kivuttomaan olotilaan.. Tänään kokeilin ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon sotkea vähän Crossarilla ja kyllähän se nyt muutaman tunnin treenin jälkeen vähän tuntuu.. Jos tästä nyt kuitenkin hitaasti alkaisi kokeilemaan muitakin korvaavia lajeja. Juosta en aio ainakaan Lokakuussa.

Viime viikon perjantaina kävin ultraäänikuvauksessa ja sieltä ei mitään poikkeavaa löytynyt, paitsi TOISESTA akilleksesta, joka oli muutaman millin paksuuntunut (juontanee juurensa nilkkaongelmiin vuoden parin takaa) Keskiviikkona olen menossa Ortopedilla käymään ja Kankaan vastaanotollekaan ei ole enään kuukauttakaan aikaa :)

Heitän tähän alle kuvia Munchenistä ihan sekalaisessa järjestyksessä ilman sen suurempia selityksiä. Jokainen voi itse päätellä tilanteet ja taustat ihan omassa mielessään :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....