keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Pakkolepoa

Kävin tänään Ortopedi O. Michelssonin pakeilla. Sama mies diagnosoi pari vuotta sitten jo pari vuotta vaivanneen nilkkavaivani oikein, joten luotto mieheen on kova!

Akillesjänteeni oli taas tänään kipeimmillään, mitä se on tässä 6 viikon aikana ollut. Maanantain crossarikokeilu ja tämän aamun kuntofillarointi oli pahentanut jänteen todella pahaksi. Michelsson määräsi tulehduskipulääkekuurin, 6-8 viikkoa pakkolepoa kaikesta urheilusta ja sen päälle venyttelyä, eksentrisiä ja jäätä useita kertoja päivässä. Ja tietenkin fyssarin kanssa jumppailua, jotta nilkka saadaan taas toimimaan edes sinne päin oikein..

Tiedossahan tuo oli, että jotain pitää tehdä, mutta jotenkin tuo iski vasten kasvoja melko kovaa. JOS olisin aloittanut tuon levon heti kun akilles kipeytyi, niin se olisi EHKÄ jo kunnossa.. Oli miten oli, niin tulevista viikoista tulee kyllä todella raskaita! En ole tainnut olla noin pitkää aikaa IKINÄ ennen pakkolevossa. Aina sitä on pystynyt jotain tekemään.

Mutta kai se tästä. Pitänee nyt keskittyä muihin juttuihin loppuvuosi. Ja näin.

6 kommenttia:

 1. No voi rähmä! Kylläpä miestä nyt koetellaan. Ei kuulosta ollenkaan kivalta. Nythän sulla on tilausuus härvätä kaikkea sellaista, mitä ei treenien lomassa ehkä ehdi. Eihän tuo tosin harmitusta yleensä mihinkään poista. Parantelet rauhassa vaivat ja alat suunnitella kostoa.

  VastaaPoista
 2. Harmi. Noin pitkä pakkolepo on kova paikka. Toisaalta, jää aikaa kaikelle muulle. Jospa se pukki tuo sulle lahjaksi ehjät paikat :)

  VastaaPoista
 3. Aktian jälkeen olis tarkoitus vähän saunoa ja viettää tupareita juoksukavereiden kanssa. Olet tervetullut! Jos se vaikka piristäis keskellä marraskuuta. Tuttuja on varmasti paikalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Joo joululahjatoiveet on jo faxattu Korvatunturille :)

   Ja joo, tulen mielelläni Aktian jälkeen saunomaan, mutta mennee iltapäivän puolelle kun pääsen paikalle, kun tyttären 6-v juhlat alkaa klo 13 :D Sen jälkeen kyllä! Palailen tähän jotain mediaa pitkin vielä lähempänä :)

   Poista
 4. Hieno homma! Yhdeltähän mekin vasta startataan ja sieltä kun verkkojen jälkeen päästään tänne, niin iltapäivä on jo aika pitkällä. Eiköhän siinä joku viihdy iltaankin asti. Palaillaan tähän.

  VastaaPoista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....