torstai 11. kesäkuuta 2015

Kevät ja alkukesä meni reisille..

Ja vielä tarkemmin, oikealle reidelle.

Minunhan oli tarkoitus juosta ratakisoja keväällä ja alkukesästä ja sen jälkeen alkaa keskittymään maraton projektiin kohti Muncheniä, mutta nuo ratakisat jäivät pienen reisivamman takia kokonaan väliin. Viimeiset 4,5 viikkoa olen käytännössä pystynyt juoksemaan vain PK-tehoista juoksua, poislukien viime ja tällä viikolla tehdyt ensimmäiset VK-kokeilut.

Tuo kaikki PK mättäminen on kyllä kieltämättä pitänyt peruskunnon ihan hyvällä tasolla, mutta kovemmat vauhdit on varmasti taas kaivettava syvältä takaisin sille hyvälle tasolle. Ja toivottavasti vielä siitäkin yhden tason kovemmaksi :)

Olen minä kuitenkin juoksukisoissakin ehtinyt käydä :) Nimittäin viime lauantaina järjestettiin 2. Helsinki Half Marathon! Olin perjantai illan ja lauantai aamuyön duunissa ja sitten kun paukku paukahti, niin heitin keltaisen liivin ja mökäfoonin sivuun ja lähdin juoksentelmaan reitin goPron kanssa läpi :) Starttasin melekin perältä ja ohittelin siinä matkalla varmaan 1200-1500 juoksijaa :) Alla muutama otos matkan varrelta..

Lähtö by Iltalehti
Kympin kohdilla oli hyvä meininki!!
Hauskaa oli :)
Runner's Clubilaisiakin sain kuvattua :)
Vanhankaupungin sillalta
Samba Trail Running - DJ-piste. Ehkä koko reitin kovin meno!?
1:40 jänöt olivat viimesen päälle! Anne-Mari ja Timo hoitivat porukan alle tavoiteajan tyylikkäästi :)
Maali-Selfie 1:40 jänöjen kanssa :)

Kuten kuvista välittynee, niin itse tapahtuma oli loistava! Järjestelyt onnistuivat täysin nappiin ja porukkaakin oli huomattavasti enemmän kuin vuotta aikaisemmin! Ja kelikin suosi, taas.

Nyt vielä pari päivää duunia ja treeniä alle ja sitten viikon lepäily välimerellä, jonka jälkeen alkaakin sitten 16-viikon jakso kohti Muncheniä! Toivottavasti kaikki menee niin kuin viime syksyn kisaan ja pääsen terveenä harjoittelemaan ja ehkä sitten jopa tavoittelemaan enkkaakin taas kerran saksanmaalla.. Mutta se vaatii täydellisen valmistautumisen!

Tosin ennen 13-viikon #munkkivaimaratoonari -projektin alkua olin juossut n. 350km koko alkuvuonna yhteensä, kun tällä hetkellä tuo lukema huitelee jossain 2000 kilsan paikkeilla...

Loppuun vielä iso kiitos Jounille, joka vieraskynä kirjoituksillaan nosti tämän blogin hetkellisesti ihan eri tasolle. Olen pahoillani, että homma jatkuu tästä eteenpäin taas entisellään ;) Vieraskynä hakemuksia otetaan toki vastaan jatkossakin ja silloi tällöin voin päästää jonkun jopa kirjoittelemaankin :D

2 kommenttia:

  1. Milloin on Mikolla taas tri-kisa edessä? :) Entä onko joku seikkailukisa tai vastaava ollut suunnitelmissa, sen verran laajaa skaalaa olet harjoittanut etenkin viime kaudella, mutta myös tällä kaudella :)

    VastaaPoista
  2. Mukavan näköistä tekemistä. Kyllä sä syksyksi ehdit vielä hyvään kuntoon jos ei takapakkeja matkalla ilmaannu.

    VastaaPoista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....