keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Syksyn maraton projektin Kick Off ja Kreikasta kotiuduttu

No niin, toissapäivänä polkaistiin virallisesti käyntiin tämän kesän ja syksyn maraton projekti, joka kantaa nimeä "Runner's High Goes München - Paluu Saksaan". Projektille on tehty oma alasivu, jossa voi seurailla treenailujani kohti kisaa vähän tarkemmalla tasolla.

Etureisi on jo paljon parempi ja kestää kyllä juoksemista tällä hetkellä oikein hyvin. Mitään all in juoksua en ole sillä vielä tehnyt, joten pieni kysymysmerkki ilmassa kuitenkin on. Mutta tässä on nyt 16 viikkoa aikaa treenailla hyvin ja järkevästi kohti lokakuun kisaa, joten kiirehän tässä ei taida vielä olla :)

Lähtö juoksukunto projektille voisi siis olla parempikin, mutta ihan ok peruskunnossa ainakin pääsen projektia starttaamaan. Vähän samaan tapaan kuin pääsin viime vuonna Berliinin projektiin starttaamaan. Silloin tosin juoksukunto taisi olla vielä alemmalla tasolla kuin nyt..

Ennen projektin alkua kävimme kuitenkin perheen kanssa rentoutumassa Kreetan saarella, Malemen kylässä. Matka oli oikein onnistunut ja kelit suosivat meitä. Siellä 30-33 asteen hujakoilla meni päivälämpötilat varjon puolella lähes koko viikon. Kyllä siinä kelpasi muutaman aamulenkinkin käydä heittämässä :)

Alla kuvina joitain otoksia viikon varrelta: (mulla oli lainassa kaverin goPro Hero3+ -kamera ja rakastuin siihen matkan aikana sen verran totaalisesti, että tuommoinen täytyi käydä osatamassa asap myös itselle...)

Jessin mahaplätsi
Minä ja selfietikku :) Kohtuu kirkasta tuo vesi Elafonisoksen rannalla...
Me & Wife @ Elafonisos
Omaa kivaa aamulenkillä 
Auringonnousu aamulenkiltä käsin kuvattuna
Jimi ja oikeaoppinen pommi
Minä ja Jessi. Tyttö se oppi uimaankin ihan "oikeasti" eli 10-15m menee kuin vettä vaan ;)
Joukkue Järvinen Malemen rannalla
Mun suosikki. Kreikkalainen salaatti. #nam
Elafonisos
Vesijuoksua @ Elafonisos
Rankkaa puuhaa tuo lomailu
Jimin mahaplätsi
Pikku snorklailija :)
Me & Wife @ Elafonisos (again) 
Vesijuoksua altaalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....