tiistai 12. toukokuuta 2015

Sehän alkoi luistamaan jo liian hyvin...

Jeps. Eli juoksu alkoi kulkemaan jo liian hyvin. Kunto tuntui taas nousevan ihan kohisten ja treeneistä palautui nopeasti. Tällöin pitäisi osata jo nähdä, että kulman takana ei välttämättä kaikki menekään niin kuin Strömsöössä..

Näin kävi mulle. Taas.

Viime viikon keskiviikkona menin tekemään illalla radalle 8x1000m/1min treeniä. Viidennessä vedossa oikean jalan etureisi tuntui hieman kireältä. Kuudennessa vedossa jo jymähti ihan kokonaan ja lopussa tuntui että kotain meni jopa rikki. No jätin treenin siihen.

Torstaina, perjantaina jalka ihan normaali, vaikkakin pientä jäykkyyttä silti havaittavissa. Lauantaina pystyin tekemään hyvän VK-treenin pururadalla ja sen päälle vielä muutama rennonkova mäkivetokin. Sitten sunnuntaina pitkikselle alkuvaiheilla (n. 20min juostu) reisi meni sitten lopullisesti. Kuului/tuntui oikein RUTS.

Nyt ollaan siis sitten reisivammaisia jonkin aikaa. Saa nähdä kuinka kauan tässä menee, mutta näin parin päivän jälkeen reisi on kuitenkin "ihan ok" eli ei siellä ihan hirveän syvää repeämää ole. Mutta on kuitenkin ja nyt pitää ottaa rauhallisesti.

Ärsyttää tällä hetkellä ihan sikana, koska väliin jäävät Bodom Trailin polkujuoksudebyytti, lauantain HCR ja varmaankin myös 28.5 juostava 10000m debyyttikisa Eltsussa. Mutta nämä on näitä ja ihan oma vikahan tuo taas oli. Olisi pitänyt vaan levätä tuon keskiviikon jumin jälkeen! Tai jopa ennen sitä...

Tästä siis jatketaan ja katsellaan miten tässä treenaamaan pystyy. Mitään repivää en tule tulevina viikkoina tekemään, joten peekoo puolella mennään tulevat viikot. Soutamaan, crossarilla ja fillarilla pystyy sotkemaan, sen kokeilin tänään salilla :) Ihan kevyt hölkkäkään ei jalkaan ota, joten jossain vaiheessa sitten sitäkin. Onneksi kotona asuu fyssari, niin saa liikkeitä ja ohjeita siitä miten pitää asian kanssa edestä :)

Palaillaan asiaan toivottavasti Geneve raportin kera :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....