lauantai 25. huhtikuuta 2015

Kisakausi korkattu ja Beer Mile debyytti tehty

No niin, paljon on taas ehtinyt Vantaanjoessa vettä virtaamaan, kun olen tänne blogin puolelle viimeksi jotain saanut raapusteltua..

Viimeksi kirjoittelin, että oltiin juuri lähdössä juoksemaan Runner's High:n jengillä legendaatista Karhuviestiä Raumalt Porii. Viesti meni hyvin ja tultiin omassa (Kunto- ja Erikoisjoukkueet) sarjassamme kolmanniksi, yhteiskisassa oltiin 8. ja samalla oltiin ylivoimaisesti paras sekajoukkue. Oltiin myös ylivoimaisesti eniten sekaisin oleva joukkue, mutta ei siitä se enempää...

Kokonaisaikamme oli 2.58.47 ja alla vielä osuuskohtaiset tulokset:
1 - (9.4 km) Joonas Harjamäki       2 - 29.15 (3.07)
2 - (7.9 km) Mikko Järvinen         13 - 28.36 (3.37)
3 - (5.2 km) Tuomo Salonen           2 - 16.36 (3.12)
4 - (6.3 km) Juhana Myllyniemi       17 - 23.45 (3.46)
5 - (5.5 km) Mari Ulkuniemi         26 - 22.42 (4.08)
6 - (6.3 km) Saara Malinen           32 - 26.07 (4.09)
7 - (9.2 km) Ragnar Frej                       7 - 31.46 (3.27)

Omaan osuuteen olin melko tyytyväinen, olihan tuota kovempaa juoksua alla vasta tosi vähän. Ragnarin huikea ankkuriosuus nosti meidät lopulta sarjassamme mitaleille ja otimmekin palkintopallilla Harjamäen selfietikulla kisojen komeimman foton :)

Ylivoimasesti eniten sekaisin ollut joukkue
Karhuviestin jälkeen sain ihan ok arkitreeniviikon alle, vaikkakin olin tosi väsynyt ja pidin torstaina lepopäivän, tietäen, että viikonloppuna ei paljon tulisi kilsoja koneeseen...

Oli nimittäin edessä Coach-Nummelan polttarit! Ne starttasivat lauantai-aamuna klo 8 ja loppuivat vasta sunnuntai-iltana HJK-FC Lahti matsin erotuomarin puhaltamaan päätösvihellykseen. Olipas ne juhlat ja ei niistä sen enempää. Tai no, voisinhan minä mun Beer Mile debyytin ja uuden PB:n mainita. Se on nyt 11.26,5 ja siitä lähdetään tulevina vuosina tiputtamaan aikaa pois :)

Beer Mile, yksi kovimmista juoksukisoista mitä on olemassa..
Polttareiden jälkeen on ollut kyllä juoksussa hyvä vire. Johtunee sitten kaljamailista, kevennetystä treeniviikosta tai meriaamiaisesta, niin kulkee kuitenkin.. Heti maanantaina kulki reipas pk 4.11/km, keskiviikkona oli ohjelmassa yksi kovimmista mäkitreeneistäni ikinä ja tänään kävin juoksemassa 30min VK:n keskivauhdilla 3.46/km! Tietää hyvää tuleville viikoille! edessä on kuitenkin HCP ja 10km, SAUL:in SM-maastot, Bodom Trail ja HCR!

Torstaina käytiin Jimin kanssa tsiigaamassa HIFK:n ensimmäinen kotimatsi tämä vuoden Veikkausliigassa! Olipahan hieno tapahtuma! Toisessa päädyssä lauloi punavalkoiset Stadin Kingit ja toisessa päädyssä sinivalkoiset Sakilaiset. Yleisöä yli 10000, peli ihan ok tasoista ja tunnelma katossa! Ei mikään ihan normaali liigamatsi :) Matsi päättyi 1-1 ja HIFK pystyi ajoittain haastamaan HJK:n ihan tosissaan taisteluun matsin voitosta. Upea juttu että IFK on taas liigassa! Tullee käytyä enemmänkin katsomassa kotimaista jalkapalloa tällä kaudella!

Stadin Kingit vei katsomo"taisteun" 7-0
Tästä siis kohti Helsinki Central Park - juoksua. Jos sitä vaikka laittaisi tavoksi 37min ja katsoo kuinka äijän käy :)

Loppuun vielä salamyhkäinen HHM-mies mainoskuvauksista...HHM ja #WeRunHelsinki taas 6.6!! Uusi upea keskusta reitti ja aamustartti!! Tule sinäkin :)
HHM-mies, Sarvat ja FC Lahen kaulaliina
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....