keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Influenssa selätetty, viimein!

On taas kulunut pitkä tovi kun tänne blogin olen mitään saanut kirjoiteltua, joten päivitelläänpäs taas tilannetta :)

Influenssasta ollaan nyt selvitty, vaikka se kuumeen kanssa ja kaikkineen ennakko- ja jälkifiiliksineen vei lähes 3 viikkoa! Juoksu on viime päivinä alkanut tuntua jo normaalilta, vaikka tauti veikin juoksuvauhdeista n. 10sek/km, oli sitten kyseessä kevyt, reipas, vk tai mk juoksu.. Nooh, ehkä se tuosta taas alkaa lähestyä normaalia :)

Kisarintamalla väliin jäivät paljon odotetut SAUL:n hallikisat ja Aktia Cupin täydellisessä enkkakelissä juosta viimeinen osakisa. Tuntui että Hakunilassa jokainen osallistuja juoksi oman PB:n, joten siellä olisi ollut kiva olla kunnossa viivalla :) Tulevista kisoista en tiedä, mutta saa nähdä jaksanko lähteä kk:n päästä puolikuntoisena esim. Maantie SM-kisoja juoksemaan.. saas siis nähdä. 

My Ambits :)
Viime viikolla sain siis tehtyä pitkästä aikaa ns. normaalin treeniviikon. 6 päivänä viikossa juoksua ja 104 km. Mukana jo reipasta, veekoota + muutama mäkiveto ja pitkis :) Maanantaina tuli käytyä J. Kankaan kontrollikäynnilläkin ja kyllähän nuo nilkat aika jähmeinä taas olivat. Tästä lähin mulla on tarkoitus käydä Jukan pöydällä 2-3kk:n välein, seuraava aika on jo varattuna toukokuun loppuun..

Kevät tuli tänäkin vuonna todella aikaisin tänne pk-seudulle ja on ollut upeaa juosta lumivapaita keskuspuiston reittejä jo maaliskuun alussa! Toivottavasti mitään takatalvia ei enään tule ja aurinkoinen sää jatkuu vastedeskin :) Myös futiskentät on auki ja Jimin kanssa ollaan käyty vähän potkimassakin :) Poika ihan täpinöissään futiksesta ja mikäs sen mukavampaa :)
 

Jatketaan siis kohti parempia juoksuja ja kaikkien aikojen juoksukesää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....