perjantai 20. helmikuuta 2015

Tasan vuosi nilkkatähystyksestä.

20.02.2014 oli päivä johon laskin päiviä jo vuoden 2013 puolelta. Silloin operoitiin luupiikki oikeasta nilkasta, joka oli aiheuttanut jos jonkinnäköistä vaivaa ja hämmennystä. Leikkauksen jälkeen kuntoutin jalkaani J. Kankaan hellässä ja osaavassa ohjauksessa ja ensimmäisen lenkin pääsin juoksemaan vasta 15.5.2014.

20.02.14 @ Peijas
Nyt mennään siis helmikuuta 2015 jo pitkällä ja tällä hetkellä juoksen lähes päivittäin ja juoksu maistuu taas hyvältä. Berliinin maratonin jälkeen jatkuvalla syötöllä tulleet vaivat ja ongelmat ovat muisto vain ja nyt nautitaan mahtavasta ajasta nousukunnon kanssa :)

18.02.15 6x1km/3min @ liikuntamylly
Eroa on siis vuoden takaiseen kuin yöllä ja päivällä. Toki olin hyvässä kunnossa vuosikin sitten, mutta juoksukunto on nyt hieman eri tolalla. Ja se miten sain rakennetuksi viime syksyyn mahtavan marakunnon, antaa mulle suuria odotuksia myös tälle juoksuvuodelle, JOS vaan kaikki menee niin kuin siellä kuuluisassa Strömsössa ja jalat sun muut elimet pysyvät terveenä.

Tarkoituksena tänä vuonna on siis pysyä koko vuosi kunnossa. Vuoden alkupuoliskolla vähän rääkätä kroppaa lyhyempien matkojen muodossa ja sitten loppuvuoteen ottaa taas se marakunto sieltä esiin ja juosta 7. maraton ja 7. PB Munchenin kaduilla lokakuussa.

Viimeiset viikot olen pystynyt siis treenaamaan lähes täysipainoisesti juoksun ehdoilla. Viikkokilsat viimeisiltä kolmelta viikolta taitavat olla jotain 95, 105 ja 110km. Mukana on myös kovempiakin treenejä hallissa kuten esim. 10x400m ja tämän viikon 6x1km. Pitkikset ovat olleet pisimmillään 25km.

SAUL:n SM-hallitkin siintävät jo kulman takana ja siellä olisi näillä näkymin tarkoitus juosta 1500m lauantaina ja 800m sunnuntaina. Tämän lisäksi ehkä myös 4x200m (M45-40-35-30) viesti jos saamme Runner's Clubilla joukkuetta jalkeille. Nuorimmalle, eli minulle lankeaisi kai sitten tuo ankkuriosuus :D Se jos mikä pitää saada videolle... Enkkoja (4.37,08 & 2.15,07) lähden tavoittelemaan molemmilta henk. koht matkoilta.

Eli tilanne on huomattavasti parempi kuin vuosi sitten :) Tästä on kiva jatkaa ja nauttia taas juoksusta ja sen treenaamisesta. Palaillaan taas asiaan! Lupaan vaikka ennakkospekulaatiot SAUL:n hallikisoihin jos en muuta keksi ;)

Loppukevennykseksi vielä Twitterin puolelta taannoin bongattu hurja huhu, joka koski vaimoani ;) Kovasti hän ainakin väitti, että totta oli.. vaikkakin sammakkopotkutyyliä on mukana ollut varmasti :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....