tiistai 23. joulukuuta 2014

Joulua odotellessa..

Joulua odotellessa on viime päivät menneet! Onneksi viime päivinä ollaan saatu tänne pk-seudullekin lumet maahan, niin joulumieli on helpompi kaivaa esille :) Mitään pidempiä joululomia en pidä, joten välipäivätkin menee tänä vuonna töissä.

Treenaillut olen akilleksen sallimissa rajoissa, eli salilla crossaria, fillaria, soutua ja lihaskuntoa ja sitten sunnuntaina kävin pitkästä aikaa uimassakin. Sain uintiopetusta duunikaveriltani Tanjalta. Aika vaikeetahan tuo on uida oikeaoppisesti, mutta ehkä jo ekasta kerrasta tuli paljon oppia ja tulevaisuudessa uin vielä entistäkin paremmin ;) (siihen ei paljoa vaadita)

Jouluaattoa vietämme appivanhemmilla ja sitten jossain vaiheessa joulupäivinä vaihdetaan omille vanhemmilleni Lahteen. Joulua on tullut valmisteltua omassa keittiössä enemmän kuin ikinä! On tullut tehtyä piparkakkutaloa (joka kyllä syödään vasta uutenavuotena), piparkakkutaloon tarkoitetuista aitapaloista tehty kynttilän paikka, somesinappia H. Alenin reseptillä, raakasuklaata 3 eri sorttia, saaristolaisleipää ja pähkinäleipää... Alla vielä kuvina tuotoksia :)

Hyvää joulua molemmille lukijoilleni! Palataan taas asiaan joulun jälkeen :)

T: Leipuri Hiiva ;)

Syötävä kynttilänjalka :)

Syötävä talo

Saaristolaisleipää

Somesinappia

Raakasuklaaherkut, NAM

Pähkinäleipä aka Maailman Paras Leipä

1 kommentti:

  1. Hyvää joulua! Herkullisilta näyttää niin piparkakkutalot kuin muutkin herkut.

    VastaaPoista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....