tiistai 21. lokakuuta 2014

Ylimenokausi potkaistu käyntiin.

Viime kerralla kerroin, että tavoitteenani oli rikkoa vitosen ja kympin enkat syksyn aikana, tarkemmin vitonen Halloween Runissa ja kymppi Aktia Cupissa. Sen jälkeen oli tarkoitus pitää kunnon ylimenokausi ja alkaa sitten treenaamaan kohti kautta 2015. Päätin kuitenkin extempore lähteä Runner's High:n jengin kanssa pelaamaan Paliscupiin vähän jalkapalloa...


Kaivoin kaapista vanhat kunnon Copa Mundialit ja uran aikaiset säärisuojat :) Oli kiva lähteä pelaamaan pitkästä aikaa futista!! Runner's High oli aikaisemmin osallistunut salibandy- ja futsal-turnauksiin voittamatta yhtään matsia :) Nyt tavoitteena oli voittaa vähintään yksi!

Perjantaina aloitettiin heti 3-2 voitolla ja jatkettiin sitä vielä 1-0 voitolla iltapelissä. Pääsin viimeistelemään RH:n historian ensimmäisen jalkapallomaalinkin, joten historian kirjoihin jäätiin ;)

Iltapelissä sain kuitenkin jossain vaiheessa pienen tällin rintaan ja sitä koski silleen ärsyttävästi, vaikka ei peliä mitenkään häirinnyt. Matsin jälkeen autolla kävellessäni kipu alkoi olla jo melko kova ja rupesin vähän kokeilemaan kylkiluitani.. Sisään hengittäessä kuului/tuntui ikävä naksahdus ja kipu oli siis kova. No kylkiluunihan minä olin saanut murrettua ja ihan normaalissa tilanteessa..

Nukkuminen on ollut tuosta perjantai-illasta asti hieman vaikeeta, mutta pelailin kuitenkin turnauksen loppuun asti (kävellen ja neppaillen tosin) koska miehiä oli joukkueessamme sen verran vähän ja joukkuettahan ei kesken turnauksen jätetä ;)

Runner's High goes football
Turnaus päättyi sunnuntaina 2-3 tappioon FC Kärrötseille ja pääsimme turnauksesa 16 parhaan joukkoon! Hieno suoritus joukkueelta, joka ei ollut ennen turnausta voittanut ikinä missään :) Oli tosi kiva pelata taas pitkästä aikaa futista ja tehotkin oli vielä tallella: 3 maalia ja 3 syöttöä + kylkiluun murtuma ei ole huono ;)

Eli siis, nyt on kylkiluu murtunut ja edessä on vähintään parin viikon huili kaikesta vähänkin tärinää tai kontaktia vaativista lajeista. Päätin siis pitää oman ylimenokauteni nyt ja jättää kaiken maailman ennätys yritykset sitten ensi kauteen..

Murtuma on onneksi melko alhaalla (9. kylkiluu), joten lekurin mukaan parissa viikossa sen pitäisi olla jo lähes kivuton. Katsellaan rauhassa ja lepäillään nyt vähän aikaa. Jos positiivisesti ajatellaan, niin tämä vamma tuli "oikeaan" aikaan ja nyt on hyvää aikaa lepäillä ja keskittyä vaikka päällä olevaan pikkujoulukauteen ja kaikenmaailman muihin pippaloihin :)

Summasummarum: Jalkapallo ei ole enään vanhojen miesten laji. Turnauksen jälkeen jalkani olivat vähintään yhtä kipeät kuin Berliininkin jälkeen :)

Palaillaan asiaan taas kun siltä tuntuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....