tiistai 11. marraskuuta 2014

Ja paluu treenin makuun

Viimeksi kirjoittelin kolmisen viikkoa sitten, että offseason potkaistiin käyntiin Palis Cupissa sattuneen kylkiluun murtuman takia. Nyt on sitten lepäilty ja hoidettu kylkiluu taas juoksukuntoon. Myös pieni flunssa tuli tässä matkalla podettua.

Berliinin maratonin jälkeen tuli siis semmoinen 6 viikkoa otettua enenmmän tai vähemmän löysästi. Ensisijainen tavoitteenihan oli lepäillä pari viikkoa ja sitten juosta Runner's High:n Halloween Runissa vitosen enkka ja tulevana lauantaina sitten Aktiassa kokeilla pitkästä aikaa kymppiä ihan sata lasissa. Kylkiluu muutti nuo aikeet ja nyt ollaan ainakin levätty!

Halloween Runissa tuli vedettyä kylki kipeenä vaimolle 10km sub50min -jäniksenä. Jänistely onnistui hyvin ja vaimo veti uuden kympin enkkansa ja se kirjataan nyt 48.46 :) Coach-Nummela "pakotti" mut vetämään päälleni #HHM2015 mainosasun, eli BluesBrother-nakkipuvun. Syytän osaltani sitä mun flunssasta...

Valmiina Halloween Runiin :D
Halloween Runin jälkeen olikin sitten vuorossa Runner's High:n jo legendaarisiksi muodostuneet PIKKUJOULUT!! Voi pojat kun oli hauskaa taas kerran ja innolla odottelen jo seuraavan vuoden kekkereitä! Virallisessa osudessa palkittiin menneen kauden "parhaimmistoa" ja minä sain palkinnon kategoriassa "Runner's Clubin vuoden seuratoimija" ja olin myös ehdolla "Vuoden tankkaaja" -luokassa, mutta se palkinto meni sivu suun. Tosin palkinnon voittajasta ei ollut epäilystäkään, sillä hän oli vetänyt viime kevään Tukholman maratonin AIKANA 15 geeliä! Ja voittopuheessaan hän kertoi, että "kun siinä geelin kyljessä lukee, että 15 min välein" :D

#RHjoulu Mojitot olivat loistavia!!

Megavisa twitterissä :D oikeita vastauksia ei taida olla edes olemassa...
Mojitomestarit Henri ja Timo
Jos syytin osittain sitä nakkipukua mun flunssasta, niin yllä olevia kavereita syytän vähintään yhtä paljon ;)

Eilisestä alkoi siis valmistautuminen kohti ensi kautta! Tarkoituksena on treenailla viisaasti ja monipuolisesti. Juoksua, punttia, varmaakin vähän vesijuoksua, uintia ja fillarointia. Myös hiihtämään aioin mennä heti, kun lumeitilanne sen vaan sallii! Lähtökohdat ovat ainakin paremmat kuin vuosi sitten. Silloin odoteltiin nimittäin leikkausjonossa paikkaa pöydälle ja ekat juoksu askeleet otin Toukokuun lopulla..

Kisoja on tarkoitus juosta vasta joulukuun puolella. Aktia Cupista jää nyt ainakin kaksi ensimmäistä osakisaa väliin muiden kiireiden takia. 6.12 Hyvä Suomi juoksu saattaisi olla seuraava kisa, jos nyt ei joitain hallikisoja ehdi tähän väliin tulemaan. esim 5.12 juostaisiin Espoossa 800m kisa Esportin mondolla ja sinne saatan myös lähteä hyytymään :) Myös RH:n talvijuoksusarja alkaa, joten sekin saattaa olla ojelmassa.. Kahtellaan kuitenkin rauhassa näitä kisoja, aikaa on vielä ensi kevääseen :)

Harjoittelua tulee vaikeuttamaan/rytmittämään myös useat juhlat mitä tähän Marraskuulle on buukattu. RHjoulu meni jo, edessä on vielä vaimon valmistujaiset, Tyttären synttärit, joka syksyiset varjo-varpajaiset ja duunin pikkujoulut... Eli lepoa tulee usealle sunnuntaille ;)

Mutta huomenna onkin jännä päivä, kun olen menossa Meilahteen verisuonikirurgian poliklinikalle näyttämään sitä outoa esiintymää mun oikean jalan pohkeessa/akillesjänteen ympärillä.. Silloin nilkkaa hoidettaessa sitä tutkittiin magneetein ja ultraamallakin, mutta Peijaksessa eivät osanneet siitä mitään sanoa.. Katsotaan jos ne tuolla Meilahdessa sitten osaisi.. Mielenkiintoista kuulla, että mikä ihme se tuommoinen neste-esiintym oikein on?! Yhtään en osaa pelätä tai muuta.. Olisihan se melkoinen pommi, jos se jostain syystä pitää leikata tai jotain? Mutta siitä lisää sitten syksymmällä :)

Palaillaan taas asiaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....