torstai 16. lokakuuta 2014

Alanya oli ja meni, nyt ollaan taas s(u)omessa.

Viime viikon Joukkue Järvinen vietti Alanyan ihanan lämpimissä oloissa! Säät suosivat ja koko viikon oli aurinkoista, eikä pilviä juurikaan näkynyt. Paitsi Hotellin takaa nousseilla vuorilla, mutta siellähän ne eivät rantaelämää haittaa kovinkaan pahasti :). Lämpötila huiteli siellä n. 30 astetta selssiusta ihan koko viikon. Ennen lähtöä ajattelin, että makaaminen altaalla ja rannalla on ihan hyvä "tavoite" lomaviikolle. Olihan alla kuitenkin Berliinin suht raskas reissu ja siitä palauttelu vielä käynnissä.

Jimin pommi
Jessin liuku
Muksut rannalla ja taustalla Kale-kukkula :)
Hotellimme oli mahtava! Iso hotelli, jonka pihalla oli iso allasalue + muita allasalueita, joissa oli esim. vesiliukumäkiä ja muuta vastaavaa :) Rantakin oli ihan muutaman sadan metrin päässä. Siellä kävimme lähinnä leikkimässä muksujen kanssa ja uimassa, mutta yhtään päivää ei rannalle lähdetty viettämään.

Hotellin iso allasalue
Kyseessä oli meidän perheen ensimmäinen ns. pakettimatka aurinkoon. Olimme ottaneet jo matkan varausvaiheessa ruokia niin, että söisimme hotellilla viikon aikana aamupalat + 5 lounasta ja 5 illallista hotellin buffet-ravintolassa. Tämä tuntui meiltä helpolta ratkaisulta ja pystyimme siirtymään
altaalta lounaalle ja takaisin altaalle heti lounaan jälkeen :) Ainoa miinuspuoli tuossa oli se, että allekirjoittanut ei osaa syödä buffeteissa normaalisti. Siis ihan oikeasti, onko se edes mahdollista? Laivalla esimerkiksi tulee syötyä 3-5 lautasellista safkaa tosta noin vain, kun normaali on kuitenkin se 1 lautasellinen :)

Päätin, että yritän lähteä liikkeelle yhden lautasen taktiikalla. No se menikin ihan hyvin, jos ei lasketa jälkiruokalautasta, joka tuli täytettyä kakuilla, jätksillä ja turkkilaislla jälkkäreillä ihan jokaisella kattauksella :) Tähän kun lisää sen, että kovinkaan aktiivisesti ei tullut liikuttua (siis normaaliin verrattuna), niin nälkä ei päässyt yllättämään, ei kertaakaan.

Alla kuvina yhden päivän annokset :)

Buffet-aamiainen
Buffet-lounas
Buffet-lounaan jälkkärit :)
Buffet-illallinen
Buffet-illallisen jälkkäri :)
Mutta ei siinä, tuli ainakin syötyä hyvin, monipuolisesti ja samalla myös tarpeeksi, joten tämä toimi hyvänä palautumisena Berliinistä aivan varmasti. Ja ruoka oli todella maukasta, mitä nyt jälkkärit olivat usein ylimakeita ja vähempikin makeus olisi riittänyt, mutta maassa maan tavalla ;)

Buffetista tullut ähky ajoikin mut sitten aamulenkeille :) Kevyt aamulenkki teki ennen aamiasta niiiiin hyvää! Aineenvaihdunta lähti liikkeelle ja ähkykin vähän helpotti. Lenkeillä kävinkin melkein joka aamu, mutta melko paluttavaa hölköttelyähän tuo oli.

Aamulenkkimaisemia viikon varrelta. Ei huono.
Välillä menin ihan paljain jaloin rannalla ja välillä rantatien vierustaa. Yhtenä aamuna juoksin vähän pidemmän lenkin (15km) joka sisälsi läheisen Kale kukkulan valloituksen ja se olikin yksi hienoimmista lenkeistä ikinä. Auringon nousu ja maisemat jotka kukkulalta avautuu ovat kyllä upeita! Suosittelen ko paikkaa jos Alanyassa joskus vierailette! Tämä kukkula näkyy tuossa vähän ylempänä kuvassakin. (korkeus n. 250m merenpinnasta)

Ylöspäin menossa
Auringon nousua korkeammalta käsin katseltuna
Alaspäinkin oli ihan kiva mennä :)
Nyt on pari päivää yritetty totutella tähän Suomen ihanaan syksyyn. Mulla on ollut käytännössä kylmä lentokoneesta asti, mutta ehkä se tästä taas lähtee!

Sain loman aikana piirreltyä paperille myös ensi kauden kisasuunnitelmia :) Niistä lisää sitten syksymmällä, mutta ainakin yritän päästä taas takaisin kahden maran vuosirytmiin, joten keväällä ja syksyllä olisi tarkoitus juosta tuo kuninkuusmatka. Mutta ennen sitä olisi tarkoitus korjailla vitosen ja kympin maantie-enkat uusille minuuttiluvuille :)

Loppuun vielä muutama rantajuoksukuva :) Välillä rannalla oli niin paljon juoksijoita, että piti mennä ihan jonossa ;)1 kommentti:

  1. Ei kun olet ymmärtänyt seisovassa pöydässä syömisen juurikin oikein. Ei siellä olekaan koskaan tarkoitus syödä oikeaoppisesti tai niin että nälkä lähtee, vaan syöminen lopetetaan vasta sitten kun päällä on aivan törkeä ähky. Itse ainakin noudatan tätä linjaa hyvinkin kirjailemellisesti. Miksikö? Koska se on aivan älyttömän kivaa :)

    VastaaPoista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....