sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Projektin #munkkivaimaratoonari viikko 11/13

Vähiin käy ennen kuin loppuu!! Tasan kaksi viikkoa H-hetkeen ja taas on yksi treeniviikko pulkassa. Viikkoon kuului jo hierontaa ja yksi täydellinen lepopäiväkin, joten treeni alkaa selkeästi kevenemään kohti kisaa :)

Alkuviikon palauttelin viime lauantain pitkästä lenkistä, ja sen sisältämästä kisasta, kevyen juoksun merkeissä, Keskiviikkona kävin testaamassa duunipaikan urheiluhierojan palvelut, koska oma urheiluhierojavaimoni on tällä hetkellä niin kiireinen, ettei oman miehensä jalkoja edes ehdi hoitmaan ;) Hieronta teki eetvarttia ja sen perään pidetty täydellinen lepopäivä palautti jalkoja ja mieltä todella tehokkaasti! Perjantain aamulenkillä tuntui pitkästä aikaa jalat olevan jopa ihan kevyen tuntuiset :)

Eilen lauantaina tein viimeisen ns. "avaintreenin" kohti Berliiniä. Coach-Nummela oli laittanut ohjelmaan "canovalaisen" harjoituksen, eli AV 15 min + 6km+5km+4km+3km+2km @4:00/km / 1km hölkkää + LV 15 min.

Lähdin tekemään treeniä Pakilan asvalttikasille, jotta jalat saisi asvaltti-iskutustakin mahdollisimman paljon. Treeni kulki mallikkaasti ja vedot tulivat seuraavasti:
6km avg150@3.51/km
5km avg152@3.56/km
4km avg153@3.52/km
3km avg153@3.49/km
2km avg157@3.48/km

Treeni kulki siis oikein mallikkaasti ja nyt sitten aletaan arpomaan sitä Berliinin suunniteltua kisavauhtia. Tällä hetkellä mieli tekisi lähteä takomaan 3.55 kilsoja, muta ehkä se pitää ottaa realiteetitkin huomioon ja lähteä esim. 3.58 kilsoilla liikkeelle.. Mutta tämä selventyy toivotavasti tässä vielä ennen kisaa :)

Ja tänään klousasin hyvän treeniviikon 20km:n keveälla lenkillä.

Ensi viikolla sitten viikkokilsat tippuvatkin jo reilusti alle satkun ja keventely kohti kisaa jatkuu. Viikko sisältää kuitenkin keskiviikon intervallitreenin (20x400m + 2x1k) ja lauantain maravauhtisen kympin, joten ihan kevyesti ei vielä kuitenkaan oteta. Pitkistä ei ole enään ohjelmassa.

Berliinin kisakengät! Tilasin Adioksen Boostit pykälän pienempänä kuin ensimmäiset
ja kylläpäs ne istuukin paremmin!!

Loppuun vielä 11. viikon yhteenveto:
Juoksu 123,0 & 9h 39min
Muu liikunta 55min
Lihashuolto/-kunto 6h 45min
--> 17h 19min

Tästä siis kohti kahta viimeistä viikkoa!! Maratonluotto on nousussa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....