maanantai 8. syyskuuta 2014

Projektin #munkkivaimaratoonari viikko 10/13

Ja taas on viikko projektista vierähtänyt ja ollaan 7 päivää lähempänä H-hetkeä :)

Kulunut viikko alkoi melkoisissa jalkajumeissa ja nilkkakin oli vähän hellänä edellisen viikon kovasta sunnuntaipitkiksestä. Maanantaina ja tiistaina nilkka oli jopa vähän kipeä, mutta jumppailin paljon juoksin kevyesti silti.

Keskiviikkona sain tehtyä hyvän VL:n Eliitin treeneissä. Vedettiin 30min Pirkkolan massakenttää ympäri ja aina maalin kohdilla Coach-Nummela huusi, että mitä juostaan seuraavaksi :) Vauhteja oli 3, eli reipas pk, kevyempi vk ja reippaampi vk. Puolen tunnin rykäisyn keskivauhdiksi muodostui mukava 3.52/km.

Torstaina ja perjantaina taas kevyttä ja palauttelua, nilkan ollessa ihan ok.

Perjantai-illalla käytiin myös vaimon kanssa katsomassa ensi-illassa Dome Karukosken ja Tuomas Kyrön Mielensäpahoittaja ja miniä. Tätä leffaa olikin mielenkiintoista lähteä katsomaan. sillä olihan tämä suurella todennäköisyydellä mun leffauran ensimmäinen elokuva ;) Oltiin siis Domen ja kumppanien kanssa loppuvuodesta 2013 Olympiastadionilla kuvailemassa pätkää L.Virenin kaatumisesta ja en tiennyt onko ko pätkä koskaan päätynyt itse lopulliseen leffaan... Ja olihan se :) Mä olen se tummatukkainen F. Shorter ihan siinä Lassen selän takana :D Kannattaa olla leffan alussa hereillä ja itse leffaesiintyminen kestää n. 1 sekunnin :D
Ketä meitä nyt oli... MINÄ, Lasse, Dome,  joku Nummela, joku Salonen, joku Jantunen ja joku Granberg...  ;)
Lauantaina olikin sitten paluu arkeen, eli totisen maratontreenin pariin. Koutsi oli laittanut ohjelmaan sellaisen treenin kuin: Alkuverkka 15km kevyttä (4.40-4.30/km) + Yrittäjäkymppi + loppuverkka 10km kevyttä (4.45/km), eli yhteensä 35km :)

Itse treeni meni seuraavasti: Alkuun 15,3km kevyttä (@4.29/km) + avaavat vedot ja retkuttelut 1km + Yrittäjäkymppi 36.59 (voitto!!) + 10km kevyt (@4.36/km). Koko treeni siis 36,3 km ja "maalissa" sain makkaran käteen, koska juoksin myös vikan kympin kisareitillä ja pääsin ylittämään maaliviivan siis toistamiseen 10km sen oikean maaliintulon jälkeen :) Olin kuulemma RH:n historian ensimmäinen juoksija, joka oli maalissa eka ja vika :D. Nilkka kesti treenin myös hyvin.

Uran eka juoksukilpailun voitto ja vielä keskellä pitkistä :D
Sunnuntaina sain juostuksi 45 min kevyttä palauttavaa ja treeniviikko olikin paketissa. Alla vielä yhteenveto viikosta:

YHTEENSÄ:
Juoksu 118,8 km & 9h 45min
Muu liikunta 1h 42min
Lihashuolto/-kunto 5h 20min
--> 16h 47min

Se olisi siis kolmisen viikkoa H-hetkeen ja maratonkeskittyneisyys alkaa näkyä kaikessa tekemisessä. Myös maratonluotto on melko korkealla tasolla jo tässä vaiheessa :) Alkanut viikko näyttää melko haastavalta, ihan jo treenien ja ajankäytöllisestikin katseltuna :) Mutta eiköhän tästäkin selvitä, tänään ma-amuna olen käynyt jo 25km:n lenkillä :)

Ja hei!! Blogini kävijämäärä rikkoi juuri 100000 kävijän rajan! Kiitokset teille kolmelle lukijalle, ketkä ovat jaksaneet täällä käydä silloin tällöin kääntyilemässä!! Loput käynnit onkin allekirjoittaneen käsialaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....