maanantai 25. elokuuta 2014

Projektin #munkkivaimaratoonari viikko 8/13

Taas on yksi viikko projektista takana ja itse kisa alkaa jo häämöttää melko lähellä :) Enään nimittäin 5 viikkoa aikaa saada itsensä maratonkuntoon ja jos siitäkin ottaa pari viimeistä viikkoa keventelyyn, niin 3 viikkoa aikaa treenata kunnolla :)

Mennyt viikko oli alkuviikon osalta melko haastava, sillä olihan viime lauantailta alla melko kovavauhtinen puolimaraton ja aloitin samalla työt uudessa työpaikassani Suunnolla. Mutta siitä se viikko lähti vierimään ja viikosta tuli loppujen lopuksi oikein hyvä, niin treenillisesti kuin muutenkin :)

Maanantai ja tiistai menikin ihan vaan kevyttä juosten. Keskiviikkona oli sitten vuorossa Runner's High'n Eliittiryhmän yhteistreenit, johon Coach-Nummela ja eSimo olivat suunnitelleet AV + 20min VK + 15 x 40sek ylämäkeen + LV. Mäkivedoissa 6., 11. ja 15. veto vedettiin niin, että vikat 10 sekkaa nostettiin vielä selvästi vauhtia. Tämä oli loistava treeni mikä tehtiin vielä keskellä pahinta rankkasadekuuroa! Nämä treenit kasvattavat ja tuovat nöyryyttä tekemiseen :) TÄSTÄ koutsin kuvaama lyhyt videonäyte mäkivedoista :)

Torstaina ja perjantaina oli ohjelmassa taas kevyttä. Lauantaina oli luvassa pk reipas/vk kevyt 15km. Ajattelin juosta sen sykkeiden mukaan niin, ettei syke nousisi yli 150. Alussa pidin sykkeen 135-140 ja lopputreenissä 140-148. Keskisykkeeksi tuli 146 ja vauhtiakin oli mukavasti 4.07/km. Tämä treeni toi uskoa siihen, että jopa vähän alle nelosen vauhti ei olisi Berliinissä liikaa...

Sunnuntaina juoksin sitten pitkiksen ja tavoitteena oli siinäkin pitää sykkeet kurissa ja saada jalkoihin vähän asvaltti-iskutusta. Lenkin pituudeksi tuli vähän reilu 32km ja siitä yli puolet oli asvalttia jalkojen alla, eniten sitten nilkkatähystyksen.

Juoksukilsatkin nousi oikein mukaviksi, ollen 130,1km/viikko. Alla yhteenveto kaikista tekemisistä:
Juoksu 130,1 km & 10h 33min
Muu liikunta 2h 11min
Lihashuolto/-kunto 5h 15min
--> 17h 59min

Viikon kuvana saa toimia räpsäisy Masokistin Unelmasta, jota olin katsomassa muutaman kierroksen verran lauantaina. Nämä miehet ja naiset ovat kaukana munkeista...kuin myös maratoonareista ;)

Jussi Riku jolkottelee menemään. Puolivälissä oltiin ja enään loppukiri (50km) edessä...

1 kommentti:

  1. Mikset tullut huoltosuoralle moikkaamaan? Tuli sitten melkein viikon ulkoilutarpeet lauantaina "masoksiteja" huoltaessa ja kannustaessa.

    -Santta

    VastaaPoista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....