maanantai 18. elokuuta 2014

Projektin #munkkivaimaratoonari viikko 7/13

Projekti #munkkivaimaratoonari on edennyt jo yli puolen välin ja ollaan siis lähempänä itse kisaa kuin projektin kick offia :)

Viime viikko oli vähän treeneiltään ja kilometreiltään kevyempi, vaikkakin toki se sisälsi lauantain puolimaratonin kisan. Hyvä viikko kuitenkin :) Alla viikkoyhteenveto:

YHTEENSÄ:
Juoksu 82,19km & 6h 20min
Muu liikunta 2h 32min
Lihashuolto 6h 20min
--> 15h 12min

Maanantaina ja tiistaina kävin vielä vanhassa duunissa ja juoksin aamulenkin ja sen jälkeen ajoin fillarilla duunimatkat. Keskiviikkona kävin radalla hakemassa kisavauhtisia vetoja lauantaille ja torstaina pidin täyslevon :)

Perjantaina pieni verryttely lauantaille ja sitten lauantaina kohti Kangasalaa ja puolimaratonia.

Tästä tarkempi kisaraportti kisasta, mutta jos ei jaksa sitä lukea, niin ennätyshän sieltä tuli ja se kirjataan nyt 1.21.21 :) Olen iloinen että olen päässyt näin nopeasti taas enkkakuntoon ja juoksu kulkee taas ihan niin kuin ennenkin ongelmia :)

"hirveen" tyytyväinen hopeamitalisti :D (kuvasta kiitokset Hamarin Jarille)
Juoksijauran eka rahapalkinto :)
Tästä alkaa tulla jo änkyttämistä, mutta silti: "tästä on hyvä jatkaa kohti Berliiniä" :) Sain puolikkaalta taas muutaman napsun verran lisää maratonluottoa tulevaan kisaan :) Ja kai se pitää Berliinissäkin enkkaa lähteä tavoittelemaan...

2 kommenttia:

 1. Hieno tulos puolikkaalla kaikkien vaikeuksien jälkeen! Tästä on hyvä jatkaa rekordin tavoittelua myös maratonilla. Kun sun tuloshistoriaa katsoo, on siihen hyvät edellytykset. Sun maratonenkka on alimatkojen tuloksiin nähden tosi kova. Jos itseäni käytän vertailukohteena niin olen juossut puolikkaan 1:18.57, mutta maraton on kestänyt 2:57.32. Sun kyky pitää matkavauhtia yllä kuninkuusmatkalla on siis aivan eri luokkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Musta tuntuu, että mun maratulos on kohillaan, mutta alimatkat eivät ole siihen verrattavissa kohdillaan, eikä siis toisin päin :)

   Poista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....