keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Uusi yhteistyökumppani: Run Forest

Helteiden keskellä on mukava kertoa uudesta yhteistyöstä Run Forest -nimisen verkkokaupan kanssa.

Sain heiltä ilmaiseksi testiin 2XU kompressiotrikoot ja niitä on nyt helteiden keskellä testailtu :) Olen juossut housuilla aamulenkeillä, koska muuten on ollut vähän liian kuuma pitkillä juoksemiseen.
testipöksyt :)
Mulla on kompressiovaatteista kokemusta lähinnä juoksusukkien ja pohjehihojen osalta, joten on ollut mielenkiintoista kokeilla pitkiä housujakin. Housut tuntuvat todella napakoille jalassa ja niillä on ollut hyvä juosta. Tuntuu jotenkin että juoksuasento on stabiilimbi nämä jalassa?! Voi olla tietenkin sitäkin että jalkoihin kiinnittää enemmän huomiota juostessa kuin normaalilenkeillä :)

Jatkan housujen kokeilua, mutta ensivaikutelma on ainakin positiivinen :)

Sitten hieman uudesta yhteistyökumppanistani:
- Run Forest on monipuolinen nettikauppa, jolla on laaja valikoima juoksukenkiä, juoksuvaatteita ja juoksuvarusteita. Esimerkiksi kompressiovaatteita löytyy todella laaja valikoima!
- Yhteistyökumppanini nettisivut löytyvät siis osoitteesta www.runforest.fi ja ne ovat täysin suomenkielisetkin, joten lontoota osaamattomatkin lukijani voivat siellä vierailla ;)

Run Forest haluaa myös ilahduttaa blogini lukijoita alennuskoodilla, jolla saa Run Forestin nettikaupasta 10%:n alennuksen! Alennuskoodi on RF10 ja se on voimassa Elokuun loppuun asti.

Jatketaan siis harjoituksia ja käykää tsekkaamassa hyvät tarjoukset ja käyttäkää alennuskoodia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....