maanantai 28. heinäkuuta 2014

Projektin #munkkivaimaratoonari viikko 4/13

Taas on yksi viikko takana ja ollaan samalla yksi viikko lähempänä Berliinin maratonia! Tässä pieni yhteenveto menneestä treeniviikosta.

Heti viikon alkuun tuli vedettyä viikon huonoin treeni, josta oli sitten hyvä ponnistaa kohti mökillä vietettyä viikkoa ja lauantain triathlon debyyttiä!

Alkuviikko tuli siis vietettyä mökillä Hartolassa ja siellä tuli tehtyä aamulenkkejä ja kevyttä juoksua. Torstaina tein kovan treenipäivän, kun kävin aamulla Joutsassa vetelemässä 3 x 2km + 6 x 300m treenin ja iltapäivällä vielä reippaan fillari + juoksu yhdistelmätreenin Hartolassa.

Perjantaina juoksin vielä Hartolassa aamulenkin ja illalla siirryin sitten lahteen odottelemaan lauantaiaamun Louhikon Triathlonia!

Kisa meni kovasta helteestä huolimatta hyvin ja etenkin juoksu kulki uinnin ja fillarin päälle, joka omalta osaltaan nosti mun maratonluottoa muutamalla pykälällä ylöspäin :) Juoksuosuuden aikani 38.40 oli Louhikon historian nopein juoksuosuus (9. kerta kun järjetettiin).

Kisan jälkeen oli helppo hymyillä :)
Sunnuntaina sitten juoksin vielä pitkiksen Jounin kanssa, joten treeniviikkoa voidaan pitää onnistuneena ja hyvänä! Ollaan taas askeleen lähempänä maratoonaria kuin munkkia :)

Alla viikon yhteismäärät ja ajat:
Juoksu 97,01 km & 7h 55min
Muu liikunta 3h 19min
Lihashuolto/-kunto 4h 05min
--> 15h 19min

Eli se "satasen juoksuviikko" alkaa olemaan taas pitkästä aikaa lähellä :) Nyt kun trikokeilut on takana, niin voi alkaa "oikeasti" keskittymään maratonspesifisemmin juoksuharjoitteluun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....