sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Projektin #munkkivaimaratoonari viikko 2/13

No niin, nyt on #munkkivaimaratoonari projektissa toinen viikko paketissa. Telkkarissa pyörii MM-finaali, mutta vedetään nyt samalla viikko kasaan. [Peliä pelattu 44min ja tilanne edelleen 0-0]

Viikko sisälsi enemmän juoksua kuin yksikään viikko tähän asti leikkauksen jälkeen. Sain viikon aikana tehtyä juosten kevyitä lenkkejä, keskiviikkona RH:n Eliittiryhmän reippaamman treenin, torstaina kävin rykäisemässä Viikin Viitosen kisan, lauantaina pitkiksen ja tänään juoksu-uinti-juoksu yhdistelmätreenin. Viikko oli siis melko monipuolinen ja nilkka kesti sen enemmän kuin hyvin. Ei mitään mainittavia tuntemuksia nilkassa.

YHTEENSÄ:
Juoksu 89,36 km & 9h 00min
Muu liikunta 7h04min
Lihashuolto/-kunto 7h 20min
--> 23h 25min

Tästä on kiva jatkaa kohti ensimmäistä lomaviikkoa, pidentyneitä yöunia MM-kisojen loppumisen takia, Tour de Francen vuoristoetappeja, kesän 2014 ratakauden avausta (ja samalla varmaankin päättymistä) tiistai-iltana, projektin kolmatta viikkoa ja kaikkea muuta kivaa :)

Palataan asiaan ja nyt keskittymään toiselle puoliajalle MM-finaaliin! Toivon että parempi voittaa ja mielellään ja varsinaisella peliajalla tai viimeistään jatkoajalla.

Loppuun vielä yksi kuva aina niin leppoisalta Viikin Viitoselta :)Kuva Peter Forsgård
[ja juuri pyörähti toinen jakso käyntiin, joten tehokkaasti käytetty puoliaika ;)]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....