perjantai 23. toukokuuta 2014

Nilkka on kestänyt juoksukokeilut :)

Viimeksi kirjoittelin viikko sitten kun olin käynyt ensimmäisellä lenkillä. Se oli 4km kokeilu ja sen jälkeen olen hieman lisännyt lenkin pituutta. Kuitenkin melko rauhallisesti, sillä viime lauantaina juoksin 5km:n, tiistaina 7km:n ja eilen 8km:n lenkit.

Juokseminen on tuntunut todella mukavalle ja nilkka on kestänyt nämä kokeilut tosi hyvin. Pohkeet ovat olleet eri mieltä juoksun aloittamisesta ja ne ovatkin olleet välillä todella kipeät. Onneksi ei vielä saa juosta joka päivä, niin nekin saa lepoa noilla juoksuttomilla päivillä.

Juoksu on myös tuntunut melko helpolta, joten kai ne korvaavat treenit on jotain korvannut. Kevyen lenkin vauhdit ovat olleet reilusti alle 5min/km. Esim eilen juoksin tuon vähän reilun 8km:n lenkin 127 keskisykkeellä vauhdin ollessa 4.44/km. Odottelen jo sitä, että saan testailla vähän reippaampaa juoksua, sillä sen uskon (TIEDÄN) olevan huonommassa kunnossa kuin pk-kunto tällä hetkellä on. Mutta pikkuhiljaa sekin sieltä varmasti löytyy :) Tärkeintä olisi nyt vaan pitää järki ja nilkka mukana juoksussa :)

Tänään aamulla fillaroidessani duunin altaalle vesijuoksemaan & uimaan, oli minun pakko pysähtyä ja ottaa tilanteesta kuva. Jotenkin noi kesäaamut ovat vaan kaikein parhaimpia hetkiä!! Kännykällä räpsäistyssä otoksessa ei tuo maaginen usva oikein välity, mutta saa tuosta nyt vähän osviittaa maisemista, jotka Haltialan pelloilla klo 04:40 tänäaamuna vallitsi ;)

Haltialassa oli ylhäällä vain minä ja aurinko :)
Viime viikon sunnuntaina kävin tekemässä pitkiksen LaPierrelläni. Käväsin porvoossa ja takastulomatkalla kiertelin vähän pidempää reittiä takaisin niin, että lenkin kokonaispituudeksi tuli 111,9km & 3h 39min. Pisin lenkki siis tälle keväälle/kesälle tähän astisista. Ehkä tulevana sunnuntaina taas pidempi?

Olipas mukavaa kirjoitella taas juoksemisestakin piiiitkästä aikaa!! Ei tartte aina jaaritella nilkkavammasta, -lukoista ja siitä, koska EHKÄ pääsisi juoksemaan. Toivottavasti tämä jatkuisi hamaan tulevaisuuteen asti.

PS. ja van Gaal ottaa Man Unitedin komentoonsa kesän MM-skabojen jälkeen.. Mielenkiintoinen kesä siis edessä MM-kisoineen, siirtoikkunoineen ja kaiken maailman spekulaatioiden kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....