perjantai 16. toukokuuta 2014

1 .juoksu telakan jälkeen!!

Mä kävin eilen lenkillä, JUOKSULENKILLÄ!! Juoksin 4 km mittaisen lenkin heti juoksulupa-päivän aamusta :) Ja olipas se mukavaa!! Juuri niin mukavaa kuin muistelinkin :) 12 pitkää viikkoa ehti leikkauskesta kulua, joka oli kolminkertainen aika mitä olin ennen leikkausta ajatellut olevani juoksematta..

Lähdin matkaan tunnustellen, mutta ajattelin silti juosta ihan normaalia pk-vauhtia, enkä mitään löntystelyä. Normaalissa juoksussa kun on helpompi pitää "paketti kasassa" ja askel nopeana. Tämä toimikin vallan mainiosti.

1. lenkin datat
Juoksu tuntui siis yllättävänkin helpolta, vaikkakin on mulla varmasti totuttamista jalkojen iskutukseen.. mutta kunto on ihan ok tasolla, siitä olen lähes varma. Eilenkin syke pysyi kivasti alhaalla ja tuntuma oli todella kevyt. Joo, lenkki oli 4 km "pitkä" joten eiköhän se totuus tule vielä esille, kun vähänkään pidempään tai kovempaa pitäisi juosta ;)

Nilkkaan ei koskeut lenkillä, eikä mitään suurempaa sen jälkeenkään, joten taidan käydä viikonloppuna juoksemassa...TAAS ;)

Palaillaan asiaan, nyt on hyvä fiilis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....