torstai 8. toukokuuta 2014

Juoksulupa TJ 7

Do diin!! Viikon päästä tähän aikaan olen varmaankin jo käynyt ensimmäisellä lenkilläni 12 viikkoon!! Saas nähdä miten nilkka siihen suhtautuu...

Sillä ihan hirveän kova luotto ei omaan nilkkaan tällä hetkellä ole! Se ei johdu siitä että olisi tullut takapakkeja tai muita vastaavia, vaan on ihan "pessimisti ei pety" linjan mukaista toimintaa.. Olen jotenkin hiljaa itsekseni ollut sitä mieltä, että nilkka ei vielä viikon päästäkään ole juoksukunnossa ja joudun siirtämään paluutani rakkaan harrastukseni pariin..

Mutta niin kuin sanoi, niin mitään takapakkeja ei ole tullut ja treenit menevät hyvin eteenpäin!! Olen vesijuoksussa ottanut taas pelkät juoksutöppöset käyttöön ja uidakin pystyn taas ilman pullareita ja ihan oikeilla potkuilla avitettuna!

Mutta torstaina 15.5 ajattelin käydä köpöttelemässä jonkinnäköisen aamulönköttelyn. Vielä en tiedä millaisen, mutta jonkunnäköisen kuitenkin. Ehkä 10min tai 20min aluksi olisi ihan ok. Tai stten kävelyä parin minsan hölkkäosuuksilla voisi olla kanssa ratkaisu.. kattoo sitten mitä teen :)

Ja on tässä juoksunkin kanssa oltu tekemisissä. Sillä eilen siirsin Köpiksen maratonin ilmoittautumisen taas vuodella eteenpäin. Eli ensi keväänä olisi edessä jälleen kerran Köpiksen maraton, jo 4. kertaa putkeen, vaikkakin kerran olen siellä vasta juossut :) Ja tänään kävin maksamassa jäsenmaksuni seuralleni Runner's Clubille ja samalla maksoin kisalisenssin tälle kaudelle, jos sitä vaikka joskus vielä pääsisi ihan kisoihinkin asti juoksemaan...

Niin ja viime sunnuntaina tuli hölkättyä henkilökohtainen enkka vesijuoksussa!! Se kirjataan nyt 2h ja 10min!! Laitoin sen varmuuden vuoksi tohon oikealla näkyvään "ennätykset" osioonkin, koska sitä ei ole tullut viime vuosina kovinkaan tiheään päiviteltyä ;)

Eli seuraavan kerran kirjoittelen tänne sitten, kun olen päässyt lenkille!! Tai sitten jos tapahtuu jotain muuta, niin kerron sen sitten täällä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....