keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Tilannekatsaus Fyssarin kanssa

Jäi viime vikon viikkoraportti kirjoittelematta, koska Moyesin potkut pisti pasmat aivan sekaisin ;) ja sitä jatkoi valmentaja kvartetti Giggs - P.Neville - Butt - Scholes lauantain 4-0 voitolla Norwichista!!

Kävin tänään aamulla FTK:lla & Kankaan Jukalla nilkan tilannetsekkauksessa. Nilkka on viime viikkoina tuntunut hyvältä, vaikka pieniä tuntemuksia pohjeluun alapäässä, eli nilkan ulkoreunalla onkin kovempien treenien jälkeen ollutkin..

Nilkka oli auki kaikista lukoista ja se kuulemma "liikkuu niin hyvin kuin sinun nilkkasi voivatkaan liikkua" eli tilanne on loistava! Nilkan liikeradatkin parantuneet ja nyt aloitetaan viimeinen vaihe ennen itse juoksuun palaamista. Eli päkiöille nousut kropan paino päällä. Ja tämä niin, että paine pysyy koko ajan oikeassa kohdassa päkiää, lantio on oikeassa asennossa, eikä nilkka saa pettää kertaakaan. Eli helppoa kuin heinänteko :)

Mutta positiivisia uutisia siis!! Jukka sanoi, että kahden viikon päästä saan mennä kevyelle lenkille JOS (ja kun) edelliset nilkan koordinatiotreenit menevät täysin ongelmitta läpi. Ja meneväthän ne, pidän siitä huolen!!

kalenterini päivä: Torstai 15.05.2014
Eli nyt on taas se "jouluaatto" jota odotella :) Nyt vaan hyvää ja monipuolista treeniä sinne asti ja sitten rauhallisesti juoksuharrastuksen uudelleen aloitus. Siinä tulevien viikkojen ja kuukausien tavoite :)

Harrastus alkaa siis ikäänkuin uudestaan ja täytyy varmaankin samalla lanseerata käsitteet EEL ja ELJ, eli Ennätykset Ennen Luunokkaa ja Ennätykset Luunokan Jälkeen :) Lupaan, että jos nilkka kestää, niin ELJ:t on kovemmat kuin EEL:t ;)

Pistetään vielä kuvaa eilisaamun crossaritreenistä, koska sen verta oikeaoppinen nousujohteinen vetoharjoitus tuli tehtyä. Ja oli pitkästä aikaa sykevyökin päällä. Treenissä Alkuverkka 10min + 20 x 1min kovaa / 30sek + Loppuverkka 10min. Vedot kiihtyen niin, että RPM:t oli ekassa n. 180 ja vikassa n. 215 :)


Ja viikonloppuna tuli avattua maantiefillarikausikin!! Kilsoja tuli reippaat 70 kpl ja heti flow-tila paluumatkalla kun aurinko paistoi edestä ja tuuli oli takaa :) On se hieno laji!!

2 kommenttia:

 1. Siitä se taas alkaa. Toivotaan että paluu juoksuun sujuu ilman ongelmia ja että ongelmat pysyykin tällä kertaa poissa. Syksyyn mennessä kerkeet vielä hyvään tuloskuntoon kun olet jaksanut käsittääkseni aika kiitettävästi noita korvaavia puuhastella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Tämä mennyt ihan ohi...

   Joo olen jaksanut korvaavia vääntää ja onkin mielenkiintoista, että millä tasolla tuo juoksuknto mahtaa olla.. Veikkaan että jalat ei ole ihan samalla tasolla kuin moottori, mutta pikkuhiljaa ne sieltä varmaan vertyy.. Kunhan nilkka kestäisi alla.

   Poista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....