torstai 17. huhtikuuta 2014

8 viikkoa leikkauksesta, pääsiäinen edessä.

Jatketaan nyt näitä jokatorstaisia viikkoraportteja, kun ei nähtävästi muuten tule kirjoiteltua tänne mitään :)

Nilkka on ennallaan ja jumpat jatkuu. Pieniä tuntemuksia on edelleen, mutta kai ne pikkuhiljaa sieltä katoavat, tai sitten eivät. Saas nähä.

Edessä on siis pääsäinen, joka meinaa pitkää viikonloppua ja keväthommia himassa. Tarkoituksena olisi siivota molemmat varastot, maalata takapihan terassin katos, huoltaa maantiefillari ja käydä sillä ehkä joku pieni lenkura heittämässä. Katellaan sitten, että mitä noista kaikista ehtii tekemään, mutta tavoitteet on ainakin kovat!

Sunnuntaina olisi tarkoitus lähteä lahteen vanhempia moikkaamaan ja samalla hakemaan poika kotiin, joka lähti tänään mummon ja papan kanssa mökkeilemään. Pieni mahdollisuus olisi, että lähtisin matkaan fillarilla, mutta kattoos nyt jaksaako sitä...

Viime lauantaina olin Runner's High:n porukan kanssa Ramalt Poriin juostavassa Karhuviestissä. Itsehän en siis edeleenkään juokse, mutta oli paikalla somevastaavana ja kuvaajana. Itse kisa vaikutti todella mukavalta tapahtumalta ja sinne on pakko päästä joksus juoksemaankin. Alla muutamia kuvia kisasta ja sen oheistapahtumista..

kuvaajan selfie :)
Mukana oli koviakin juoksijoita (kuvan henkilö ei liity kuvatekstiin)
3 joukkueen erittäin selkeä käsikirjoitus päivän juoksuun.
Koutsi oli tehnyt läksynsä, sillä loppuajat 
2.44.52 - 3.19.14 - 3.25.37 osuivat melko hyvin kohdilleen ;)
Matkassa oltiin kuudella henkilöautolla. Autojen siirtely paikasta toiseen ja oikessa paikassa odottelu, oikeaan aikaan haut ja jätöt olivat oma shownsa sekin. Alla kuva Tuomo G:n bemarista ennen kuin Coach-Aki ajoi sillä ja sitten kuva sen jälkeen kun Coach-Aki oli muutaman siirtymän vetänyt..
Mutta niin kuin sanoin, tuolla(kin) on joksus päästävä juoksemaan!! Mun "Have-to-run- lista alkaa olemaan jo tarpeeksi pitkä. Ja se vaan kasvaa kun en ole päässyt sitä toisesta päästä purkamaankaan...

Lisää "penkkiurheilua" koitti sitten sunnuntaina kun Lontoon maraton juostiin ja Mo Farah teki kauan odotetun mara-debyyttinsä!! Mon kisaa oli hehkutettu ehkä liikaakin, koska mies lähti heti alusta asti pitämään omaa vauhtiaan, eikä edes yrittänyt pysyä kärjen vauhdissa, joka lähti alussa jopa reilusti alle ME-vauhtia!!

Seurasin kisaa eurosportilta ja kisan suomalaisselostus oli jälleen kerran jotain täysin karmaisevaa!! Jukka Pelkonen taisi olla puikoissa ja mitään taustatietoa, eikä -työtä ollut miehellä tehtynä. Kunhan vaan selosti mitä telkkarista näki. Se on minusta väärin, sillä nykyaikana olisi helppoa seurata kisaa samalla vaikka netistä, jotta tietäisi edes kuka on kärjessä, eikä tarvitsisi sitäkin arvuutella tyyliin: "koska kuvasta ei juuri nyt näe että onko tämä juoksija karannut vai jäänyt kärjestä..."

Alla oma twitter feedini kisan ajalta.. Hauskaa luettavaa näin jälkikäteen :D (Luetaan siis twittermäisesti alhaalta ylöspäin, eli vanhimmasta uusimpaan ;))
Ja yllä oleva Eurosportin inforuutu kruunasikin sitten koko kisan :D Jos maraTOONI on pitkänmatkan kestävyysjuoksua, niin mikä on lyhyenmatkan kestävyysjuoksua??

Myös kisan jälkeen alkanut pyöräilyn Paris-Roubaix klassikkoajo toi hyvin kontrastia hyvälle selostukselle ja huonolle selostukselle...

Tulipahan tähän viikkoraporttiin ainakin kuvia ;) Jatketaan harjoituksia ja palaillaan asiaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....