torstai 3. huhtikuuta 2014

6 viikkoa leikkauksesta, korvaavat jatkuu ja maistuu :)

No niin, on jo viime viikkojen aikana perinteeksi muodostuneen torstaibloggauksen aika :)

Eli tasan 6 viikkoa olisi nyt lusittu leikkauspäivästä ja nilkka tuntuu menevän eteenpäin, tosin melko hitaasti, mutta samalla myös tasaisen varmasti. Nilkka liikkuu edelleen hyvin, joten uuteen lukkoon en ole sitä varmaankaan saanut. Pieniä tuntemuksia edelleen suoristettaessa ja nilkan ulkosivulla myös jotain, mutta se kuulemma "kuuluu asiaan, kun luuta on poistettu sen verran reilusti". Odottelin kyllä leikkaukseen mennessä, että nyt jo juoksisin, mutta odotellaan nyt sitten.

Treenipuolella olen keskittynyt lähinnä lisäämään airoobista treeniä ja samalla vähän vähentämään salilla hillumista.. Eli olen fillaroinut, crossarilla sotkenut, soutanut ja vesijuossut hieman edellisiä viikkoja enemmän. Viime viikolla taisi tulla uusi tuntimääräinen enkka korvaavien, tai no, oikeastaan ikinä! Alla statsit viikosta:


Eli kokonaistunteja vähän yli vuorokausi, joista itse treeniä 18h 18min ja siihen päälle siis nilkkajumpat (3-4 x päivä) ja venyt (n. 6,5h/vk). Eli ihan ok treenimäärä, jolla ainakin jonkinnäköistä kuntoa ylläpidetään :)

Ja yllättävän hyvin nuo korvaavat ovat maistuneetkin!! Varsinkin altaassa saan tehtyä hyviä vesijuoksutreenejä ja viime viikolla 4 kertaa altaassa ja treenit olivat 12 x 3,5min/30sek, 50 x 45sek/15sek, 8 x 6min/30sek ja 2h05 pitkis, joka sekin sisälsi reilun tunnin VL:n. Näiden päälle uin yleensä perusvauhtia vielä 20min/1km.

Fillarilla tulee sotkettua duunimatkoja edelleen se 20km per päivä ja lauantaina kävin hybridillä sotkemassa Tuusulanjärven ympäri, joten siitäkin tulee ihan hyvin minuutteja ja kilsoja vyölle :)

Mutta jatketaan harjoituksia ja tälläkin viikolla olen ehtinyt jo treenailemaan ihan ok, vaikka ei ole tarkoituskaan yltää viime viikon lukemille. Esimerkiksi lauantaina kaverin häät tuo mukavasti lepoa loppuviikolle...

Täytin myös viime viikolla vuosia, mutta ei siitä sen enempää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....