perjantai 7. maaliskuuta 2014

Eteenpäin mennään..

Nilkka on joka päivä vähän edellistä parempi ja treenaillakin pystyy jo ihan kivasti! 

15 vuorokautta leikkauksesta ja kuntouttavina lajeina tällä hetkellä työmatkafillarointi (n. 20km&60min/päivä), vesijuoksu vyöllä, uinti käsivedoin ja pienen pienillä potkuilla, kuntofillari, punttisali & jumppailu ja tietenkin nilkkajumppa, jota teen 3-4 kertaa päivässä..

Keskiviikkona piti päästä J. Kankaan pöydälle tutkittavaksi, mutta hän joutui perumaan minun ajan, koska hän ei vaan päässyt millään työpaikalleen :/ Pettymys oli suuri ja tuo käynti siirtyi nyt ensi viikon keskiviikkoon. Puhelimessa toki sain hyviä ohjeita ja vinkkejä, että miten viikkoni käytän mahdollisimman hyvin nilkan kannalta.

Nilkka jumiutuu helposti, mutta nuo nilkajumpat onneksi auttavat asiaan ja jalka on niiden jälkeen hyvä! Jalkapöytään tuntuu myös oudosti, mutta sekin liittynee tuohon luun poistoon ja putsaukseen, mutta tarkkaillen ja jumppailen sitäkin ahkerasti :) Ehkä pieniä tuntemuksia olisi siihen suuntaan, että siellä joku nivel olisi lukossa tai muuten vain jumissa.. se kutenkin selvinnee ensi viikon keskiviikkona, kun pääsen sinne Kankaan pöydälle :)

Eli tästä jatketaan ja yritetään kuntoutella jalkaa rauhassa ilman sen suurempia tehoja. Ensi viikolla voisi sitten yrittää jotain tehokkaampaa jo altaassa ja kuntofillarin kanssa.. Viikonloppuna ajattelin käydä kiertämässä perheen kanssa goExpo -messut, josta toivottavasti löytyy jotain kotiinviemistäkin ;)

Nilkat 2 viikkoa leikkauksesta (oikea siis leikattu :))
palaillaan, Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....