torstai 13. maaliskuuta 2014

3 viikkoa leikkauksesta

3 viikkoa leikkauksesta ja laskenta jatkuu :)

Eilen oli varsinainen hoitopäivä, kun ensin olin Peijaksessa ultraäänikuvauksissa siitä säären takaosan "neste-esiintymästä" ja sen jälkeen FTK:lla J. Kankaan vastaanotolla.

Aamun ultrassa näkyi edelleen se esiintymä hyvin slekeästi, mutta mitään muita diagnooseja ei hyvin epäsosisaalinen lääkärisetä oikein antanutkaan. Sanoi vain, että maanantaina sitten selviää enemmän (silloin on leikkauksen tehneen ortopedin soittoaika). Eli odotellaan nyt sitten taas.. Tosi pitkään ja hartaasti ne sitä ultrasi, joten ihan varma ei voi olla että mitä siellä näkyi. Toivotaan, ettei kuitenkaan mitään vakavaa, mutta eihän tuotakaan koskaan tiedä!? No onneksi sitä nyt kuitenkin tutkitaan ja varmasti varmistus tähänkin asiaan saadaan lähiaikoina.

Sitten Kankaan pöydälle. Nilkka oli JÄLLEEN kerran umpilukossa. Nilkka ei sitten liikkunut koukistaessa yhtään niin kuin piti ja kantapääkin oli kuin puupökkelö, joka olisi naulattu paikoilleen kiinni. No, Kangas sai ne auki ja antoi jumppaohjeita ja kuntoutusohjeita myös. Täytynee hieman rauhoittaa noita korvaavia ja keskittyä ainoastaan niihin, joissa ei tule YHTÄÄN KIPUA! Olen varmaankin hieman ylikokeillut noita lajeja, esim. uintia, joten nyt keskitytään niihin missä ei tule tuntemuksia. Eli lähinnä kevyt fillarointi, salilla heiluminen, vesijuoksu vyöllä ja ehkä myös kävely.

Seuraava Kankaan aika on kahden viikon päästä, joten siihen asti kuntoutetaan nilkkaa kevyesti ja samalla yritetään pitää se pois lukosta. Sitten joskus huhtikuun puolella voi EHKÄ katsella sitä juoksemista.. Nilkka pitää kuitenkin saada jotenkin toimimaan oikein, ennen kuin voi edes kuvitella aloittavansa mitään juoksuun liittyvää.

Eli tästä jatketaan taas eteenpäin ja odotellaan nyt ensin sitä maanantain soittoaikaa Peijaksesta ja toivotaan parasta ultran tuloksista. Seuraava vaihe tuossa kai olisi joku varjoainakuvaukset tai vastaava, mutta en jaksa edes ajatella moisia ennen kuin varmistuvat...

Ciao...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....