tiistai 4. helmikuuta 2014

Leikkaus lähestyy

Tänään tsekattu TJ näyttäisi lukemaa 16, joten ei vielä ensi viikolla, muta heti siitä seuraavalla odottaisi tuo kauan ja hartaasti odotettu nilkan tähystysleikkaus Peijaksen sairaalassa!! Eli ihan KOHTA!!

Vielä ehtii hyvin treenailla itsensä treeniähkyyn ja jumiin, jotta voi sitten "hyvällä" mielin jäädä parin viikon sairaslomalle ja kuntouttamaan jalkaa pikkuhiljaa..

Tätä kuitenkin vaikeuttaa fillarin hajoaminen ihan osiin!! Eilen oli eka kunnon loskakakkakeli ja heti alkoi talvifillarointi maistumaan aika huonolta. Poljin hajosi, ketjut tippuili koko ajan, maassa mujua sen verran, että ei päässyt eteenpäin, takavanne soikeana... Eli filari viety takuukorjaukseen eilen illalla ja kuulemma ensi viikon alussa vamista, SE ON NOPEAA TOIMINTAA SE!! No liikutaan nyt sitten tämä viikko hieman vähemmän.

Olen käynyt juoksemassakin kerran viikossa, ihan vaan jotta muistaa miten sitäkin lajia harrastetaan :) Jalka tuntuu kestävän tällaisen rytmityksen loistavasti, joten aion juosta kerran viikossa leikkaukseen asti :) Ja olen se lenkin juossut yleensä melko reippaana ja pitänyt keston n. tunnissa. Sykemittaria en ole lenkeillä pitänyt, mutta yllättävän hyvin se juoksutuntuma pysyy korvaavillakin yllä, eikä loppumatkan n. 4:00/km vauhtikaan tunnu ihan maksimilta.

Hiihtämistäkin jalka kestää, joten olen pyrkinyt yhden hiihtolenkinkin viikossa pitämään. Juuri sunnuntaina kävin taas Paloheinän laduila kiertämässä n. 2,8km:n lenkkiä yhdeksän kertaa. Ja kun siirtymät sinne teki fillarilla, niin saa ihan ok:n pitkänlenkinkin tehtyä, kun kokonaiskesto on vähän päälle 2,5h :)

Painokin on jatkanut laskuaan ja kohtahan sitä ollaan ihan kisakunnossa, siis painon puolesta :) Tammikuun ekan päivän 84,3kg:sta ollaan tultu alas 78,5kg!! Herkku-, karkki-, olut- ja kaikki muutkin lakot ovat pitäneet hyvin ja vesitiiviisti!! Tavoitteeksihan laitoin silloin 1.1.2014 aamulla, että 77kg olisi TOUKOKUUN LOPUSSA, joten ainakin edellä olen tavoitettani :) Sairaslomalla saattaa olla hieman vaikeuksia tän projektin kanssa, mutta eiköhän se siitä :)


Tänään on soittoaika ja esihaastattelu leikkaukseen, joten lähenee lähenee... Ja Sotsikin alkaa tällä viikolla!! Elämme mielenkiintoisia aikoja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....