maanantai 20. tammikuuta 2014

Kunnossa tähystykseen

Se olisi tänään tähystys TJ31 ja ajattelin samalla kertoa hieman korvaavasta harjoittelusta mitä tässä olen viime viikkoina tehnyt.

Olen siis tässä "telakan" aikana treenannut monipuolisemmin kuin ikinä ja se on ollut kieltämättä todella mielenkiintoista ja siinä sivussa kuntokin taitaa pysyä edes jollain tasolla :) Onneksi nilkka kestää kaikkea muuta kuin juoksua (ja sitäkin ihan ok kerran viikossa)

Alla alkuvuoden treenit:
Viikko 1
Viikko 2
Viikko 3
Eli ihan ok on noita tunteja viikkoihin saanut mahdutettua :) Fillaroinnit koostuu lähes täysin duunimatkoista ja muutamasta yksittäisestä lenkistä, vesijuoksut ja uinnit olen vetänyt putkeen niin, että tunnin vesijuoksen ja sit uin kilsan siihen päälle. Tämän päälle pari kolme kertaa viikossa salilla heilumista ja sitten tietenkin noita yksittäisiä luisteluita ja yksi crossfitti ja hiihtokin sinne mahtuu. Ja yhden juoksulenkin olen juossut per viikko.. Toki noissa tunneissa on mukana myös venyttelyt, joten ihan jokaista kuvista näkyvää minuuttia ei ole tullut hikoiltua ;)

Näin ne tunnit on päivittäin jakautuneet :)
Tätä monipuolisuuta olisi tarkoitus jatkaa aina tähystykseen asti, sitten hyvä ja rauhallinen kuntoutus ja sen jälkeen edelleen treenata monipuolisesti juoksua tietenkin lisäten :)

Tiedän kyllä kokemuksesta, että juoksukuntohan on alhaalla, mutta kai se on nopeampi nostaa ylös kun on edes jotain tehnyt telakan aikana. Näin ainakin uskon ja toivon :) Ainakin tämän tyylinen treenailu tiputtaa painoa, koska se on jo alle 80kg taas pitkästä aikaa ;)

#laihisLIVE ja -4,7kg uudesta vuodesta
Näillä mennään kohti tähystystä!!

2 kommenttia:

 1. Meillä näyttää vaaka tällä hetkellä täsmälleen yhtäläisiä lukemia (mulla mittaa 184cm). Sillä erotuksella että sulla paino putoaa kun taas mulla sitä on tullu lokakuun maratonin jälkeen n. 7kg lisää. Hitto kun pitää olla niin kaikkiruokainen ja ruokahalua on neljän edestä. No ehkäpä painokin tippuu kun pääsee taas juoksemaan. Tärkeämpää on toki sitten, mitä kello näyttää kun että mitä puntarissa seisoo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen 185cm pitkä, joten pituuskin melko samaa luokkaa :)

   Tänään puntari näytti 78,5kg :)

   Mun kisapaino on siellä 77 kilon korvilla (ennen tankkausta;) joten kovin kaukana siitä en enään ole :) Leikkauksesta ja siitä tulevasta saikusta tulee varmaankin pieni korjausliike painoon, mutta ei haittaa.. se tosiaan lähtee sitten treenaamalla poies!

   Mä olen myös kaikkiruokainen ja syön myös helposti liikaa, mutta nyt on ollut sopivaa syömistä koko Tammikuu!! Ei herkkuja, ei alkomaholia, ei juhlia, ainoastaan terveellisiä ruokia ja paljon liikuntaa :)

   Poista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....