torstai 16. tammikuuta 2014

Peijaksen jonohoitajan soittoa odotellessa...

No niin, taas on mennyt muutama päivä odotellessa jonohoitajan puhelua, tai edes kirjettä ;) Sen verran olen huono vain odottelemaan, että soitin itse jonohoitajalle maanantaina ja hän sanoi suunnilleen näin: "Helmikuulle saadaan sulle varmaankin oma aika ja jos peruutuksia tulee, niin pääset saman tien" Eli ihan ok fiilikset tuon asian suhteen tällä hetkellä :) Ehkä se päivä sieltä saapuu nopeastikin, ehkä ei. Jos leikkaus menee helmikuulle, niin toivoisin sen olevan mahdollisimman lähellä Sotsin kisoja ;)

Löysin aiheesta loistavan videonkin, joka käsittelee nilkkaani melkein täydellisesti!! Lopussa sanotaan, että potilas oli palannut juoksemaan jo parin viikon päästä leikkauksesta!!! Se olisi vasta mannaa :)


Talvikin on saapunut pk-seudullekin ja sen on omalta osaltaan tehnyt liikkumisestani varsin mielenkiintoista hommaa.. Talvipyöräilyyn olen muutaman testipäivän jälkeen löytänyt hyvät ja lämpimät varusteet, eikä se juuri tunnu enään edes kylmältä. Fillarini on toki asiasta toista mieltä ja siinä toimiikin tällä hetkellä n. 3 vaihdetta. No sekin riittää, kun ei ole kuitenkaan kiire minnekään :) Aion siis jatkaa, niin kauan kuin fillarissa vaihteita riittää ;)
Talvifillarointia :)
Mutta mikäs tälläisessä kelissä on fillaroida!! Aurinkoakin riittää jopa kotimatkalle!!!
Mun lakotkin on pitänyt hyvin, eli karkkilakko, herkkulakko sun muut lakot ovat edelleen voimissaan!! Painoa oli viimeviikonlopun mittauksessa 80,1kg, joten ihan ok pudotus vuoden ekasta päivästä, jolloin mittari näytti >84kg... Viikonlopun punnituksessa aion palata takaisin alle 80 kiloisten sarjaan!!

Talven tulon myötä myös Paloheinän 4 lumitykkiä on laulanut viime lauantaista asti 24/7 ja kuuleman mukaan siellä keskuspuiston siimeksessä jo valaistu 1,8 km latu kiemurtelee!! Täytyypä hakea sukset kesäsäilöstä ja mennä viikonvaihteessa kokeilemaan, että miten se tasatyöntö pitkän tauon jälkeen irtoaa!! Tulee taas hieman lisää monipuolisuutta tähän treenailuun :)

Palaillaan taas ja toivottavasti silloin olisi jo päivämääräkin mitä odotella...

Loppuun vielä tän päivän paita valinta duuniin ;) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....