perjantai 17. tammikuuta 2014

No sepäs tuli nopeesti :)

Eilen kirjoittelin, että odottelen kirjettä jonohoitojalta ja siellähän se kirje oli postilaatikossa odottelemassa :)

Toimisikohan sama uudelleen?

"Odottelen tässä puhelua jonohoitajalta jossa hän kysyy, että olisinko halukas ottamaan peruutuspaikan vastaan ja tulemaan heti maanantaina leikkaukseen?"

No katsotaan toimiiko.. Mutta siis eilen tuli kirje jonohoitajalta ja siinä luki seuraavaa:


Eli TJ34 tänään :) Suhteellisen nopeaa toimintaa HUS:ilta, sillä oli 07.01.2014 vasta ortopedin vastaanotolla!! No vielä voi parantaa ja tarjota mulle sitä peruutuspaikkaa ;) Mutta onpas mukavaa, kun on päivämäärä jota odottaa!! Nyt vaan hyvää treeniä siihen asti ja pidän itseni terveenä, sillä olisi "hieman" nihkeää olla silloin kipeänä ja sen takia odotella sitten jotain tulevaisuudessa olevaa leikkausaikaa taas uudestaan!!

Nyt on todella hyvä fiilis ja pienet toiveet jopa kevätmarasta Köpiksessä heräsivät eloon.. Mutta ei hätää, aloitan todella rauhallisesti ja ajat FTK:n Jukka Kankaan kuntoutukseen on jo varattu maaliskuun alkuun :)

Loppuun vielä kuva eiliseltä. Satuin olemaan pojan treenien aikana Liikuntamyllyn salilla ja sopivasti treenien jälkeen starttasi Helsyn torstaikisat ja sen miesten 2000m kisa!! Kisassa oli kovia nimiä mukana ja ennen kisaa kohistiin jo Riku Marttisen SE-yrityksestä!! Loppuun asti ei isku riittänyt ja loppuaika painui 5.27,51, joten reilu 7 sekkaa jäätiin SE:stä tällä kertaa.. Olisipas ollut mukavaa olla mukana ko kisojen B-erässä...

M 2000m startti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....