keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Leikkausjonossa ollaan!!

Ortopedin huoneen ulkopuolella odottelua. Litin numero viittasi jo nilkkavaimmoihin ;)
Kävin eilen kauan odotetulla ortopedin vastaanotolla Peijaksen sairaalassa. Kuvien ja tarinoiden jälkeen sovittiin että luunokka napataan pois tähystyksessä, eli juuri niin kuin Diacorilla pari kuukautta sitten puhuttiin myös.


Jonotus kestää tällä hetkellä kuulemma 2-3kk, mutta pääsin perusterveenä ja lähellä asuvana myös sellaiseen peruutuspaikka jonoon, josta voi kutsu käydä leikkaukseen nopeamminkin. Tätä toivoessa ja odotellessa meneekin sitten seuraavat päivät, viikot ja kuukaudet :)

Treenaillut olen ahkerasti ja vesijuoksu, uinti, punttisali, filari sun muut oheislajit ovat olleet ohjelmassa. Nyt pitänee alkaa treenaamaan silleen, että jokainen treeni saattaa olla viimeinen ennen leikkausta :) Jos se itse operaatio on vasta maaliskuussa, niin hyvän treenijumin olen varmaankin saanut jo päälle ;) Kiitos tästä vinkistä JV ;) Tai sitten jatkan samaa rataa ja antaa operaation tulla kun on tullakseen...

Hiuksetkin leikkasin taas lyhyiksi, joten päässä on taas pitkästä aikaa kisatukka. Johan tuo ehti kasvaakin Vantaan maratonista 2012 asti...

Vanha tukka. Kuka ostaa peruukiksi?
Laihiskin on ottanut hyvän alun!! Vuoden ensimmäisenä päivänähän paino oli turvotuksessa 84,3kg!! No 2.1.2014 suurin turvotus oli jo poissa ja paino olikin 2,9kg alempi kuin vuorokausi aiemmin :) Sen jälkeen tahti hieman hiipui, mutta suunta on silti oikea.. Tänään aamulla puntarissa oli:


Tästä jatketaan vuotta 2014, sen on PAKKO olla parempi kuin edeltäjänsä :)

2 kommenttia:

 1. Sä oot kyllä todella saanut noiden korvaavien parissa tahkota. No, operaation jälkeen kirmaat kun hirvi ryteikössä. Mä oon ollu nyt reilun viikon juoksematta. Motivaatio noihin korvaaviin huitelee mitättömän ja olemattoman välimaastossa. Huomenna meen Oravan Sakelta kuuleen tuomiot polvivaivasta, toivottavasti menis vaiva levolla tai levolla + kortisonipiikillä ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen yllättävän hyvin jaksanut tahkota, vaikka muutama selkärangan katkeaminen onkin ollut ;) Mutta ei nekään kovin pitkiä taukoja ole tuoneet :) Oneksi jalka kestää kaikkea muuta kuin juoksua, sillä ilman minkäännäköistä liikuntaa sitä tulisi hulluksi... Tarkoituksena olisi tällä hetkellä saada painoa alas ja jatkaa sata lasissa aina tähystykseen asti näitä korvaavia. Sitten hyvä kuntoutus ja hiljalleen takaisin juoksuunkin... mutta katellaan nyt, olen oppinut että ihan aina se ei mene suunnitelmie mukaan...

   Toivottavasti Oravalta tuli positiivisia uutisia, etkä joutuisi pitkään poluilta pois olemaan.. Täytyypäs tarkkailla blogiasi :)

   Poista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....