perjantai 22. marraskuuta 2013

Motivaatioköyhää puuhastelua

No niin, tässä on pari viikkoa mennyt radiohiljaisuutta ja on varmaankin aika päivitellä kuulumisia :)

Olen treenaillut satunnaisen säännöllisesti pyöräillen duunimatkat, käyden salilla, vesijuosten ja uiden. On todella vaikeaa treenailla ilman minkäänlaista motivaatiota tai tiettyä isoa tapahtumaa silmälläpitäen.. Tällä hetkellä saan itseni treenailemaan, jotta hidastaisin lihoamistani ja saisin mielenterveyteni pidettyä edes kohtalaisella tasolla ;) Yritän saada tehdyksi liikunnaksi laskettavaa toimintaa (ei venyttelyä;)) 1h/pv & 7h/vk tahtiin..

Jalan tilanne on ihan ennallaan, ei kipuja tai vastaavia tuntemuksia. Juosta en sillä viitsi, koska lukkoonhan se vaan menisi. Mennään nyt muilla lajeilla.

Leikkausprojektini ei ole edennyt, muuta kuin sen verran että Diacorin lähete on saapunut Peijakseen. Soittelin sinne ja ne sanoivat että 3kk:n sisällä minut kutsutaan "sisään" (eli ensimmäiseen tapaamiseen, jossa aletaan vasta käsittelemään MAHDOLLISTA leikkaustarvetta). Eli eiköhän tuo kutsu saavu sitten joskus tammi-helmikuun haminoilla..

Täytyy tässä viikonlopun aikana tehdä vaikka jonkinnäköinen suunnitelma treeneistä, joka sisältäisi joitain mitattavia tavoitteitakin. Esim. lankku-haaste, leuanveto-haaste ja joku vesijuoksuohjelma saattaisi toimia motivaattorina paremmin kuin ei mitään..

Oli tässä päivässä jotain positiivistakin, kun Namika Lahti julkaisi juuri äsken todellisen uutispommin!! Jo kertaalleen lonkkavaivoihin lopettamaan joutuneen Roope Suonion paluu parketeille on tosiasia!!! Hieno mies pääsee taas pelaamaan koripalloa!! Onnittelut siitä Roope, vaikka et taida tätä sivustoa "kovin usein" lukeakaan ;)

Palaillaan asiaan, kun oikeat motivaattorit on taas tekemisen tueksi keksitty :) Vinkkejä saa antaa, kiitos.

5 kommenttia:

 1. No joko oot kokeillut sitä tunnin tai jopa kolmen tunnin staattista pitoa (hooveria)? :D Oisko se haasteen paikka?! Toivottavasti julkisten hoito- ja leikkausjono menisi nopeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en ole mitään tunteja ajatellut lankutella, mutta jos kahen viikon päästä pääsisi tuon 5 minsaa :)

   Jonot ei mene nopeasti, siihen olen valmistautunut.

   Poista
 2. Sinä sentäs pääset pyöräilemään, vesijuoksemaan jne. Täytyy sanoa, että nyt on motivaatio pelkän puntin tekemiseen ollut todella pahasti hukassa.

  -Santta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siitä pitää olla tyytyväinen.. Tsemppiä salille!!

   Poista
 3. "saan itseni treenailemaan, jotta hidastaisin lihoamistani ja saisin mielenterveyteni pidettyä edes kohtalaisella tasolla" ==> jotenkin kuulostaa tutulta :-) Se toimii kyllä tavallisilla ihmisillä mutta susta en tiedä....tsemppiä Mikko!

  VastaaPoista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....