tiistai 12. marraskuuta 2013

Magneetissa kaikki hyvin, ehkä.

Kävin eilen Diacorissa Oliver Michelssonin vastaanotolla, jossa katsottiin perjantaina otettujen magneettikuvien tulokset..

Luunokka oli siellä paikallaan (ei näy alla, koska kuva eri puolelta jalkaa), eikä ollut kovinkaan paljon kasvanut/pahentunut maaliskuun lopun kuvista. Ödeemaa ei ollut ja nivelpinnatkin näyttivät hyviltä ja puhtailta. Eli jotain positiivistakin tähän arkeen, mutta, mutta, MUTTA...


Oliver-ortopedi oli melko ymmällää sääriluun takanan näkyvästä nesteestä/verestä/jostain, joka näkyy kuvassa punaisella merkittynä.. Luulin ensin, että ne perjantaina kuvasi mun mökillä loukattua säärtä, mutta tämä taitaa olla eri juttu, koska on säären takana, akillesjänteen ja muiden jänteiden ja hermojen ympärillä ja väleissä.. On kuulemma melko riskiä lähteä noin päin sitä poistamaankaan, olisi kysellyt plastiikkakirurgeilta neuvoa, jos olisin jatkohoitoon Diacorille jäänyt..

Eli pyysin sitten lähetettä julkiselle puolelle, koska tuo +3000€ on liian paljon meitin perheelle.. Saavat sitten tutkia tuota säären takaosaa siellä tarkemmin. Mutta pieni mahdollisuushan siinä on, että säären turvotus on liukunut tuonne sen mökkikolauksen jälkeen, vaikka kuulemma epätodennäköistä tuo on..

Mutta siis nyt alkaa, tai no kai se odottelu alkaa vasta sitten kun minut ensin otetaan sinne Peijaksen kirurgiselle poliklinikalle tutkimuksiin.. ja kaikki ketkä asiaa ovat facebookissa kommentoineet tai tuttavat lääkärit joiden kanssa olen asiasta puhuneet, ovat olleet sitä mieltä, että keväällä vasta tuo leikkaus on... menee aika moni asia kunnallisella itse harrastuksilla aiheutetun nilkkatähystyksen ohi (lue KAIKKI).

Eli edessä on varmaankin melkein yhtä pitkä notkahdus mun juoksuharrastukseen, kun tässä on takanakin, eli n. 8kk. Eli suurella todennäköisyydellä juoksen seuraavat maratonit sitten 2015, jos silloinkaan...

Vosin samalla vaihtaa tän blogin vesijuoksu, puntti, uinti ja fillari-blogiksi..


2 kommenttia:

  1. Juuri tästä syystä en ikinä käy lääkärissä, varsinkaan urheilu-sellaisessa. Löytävät aina jotain, mikä kuulemma johtaa kuolemaan tai halvaantumiseen. Silti, kun ei käy pysyy hengissä ja voi hyvin.

    VastaaPoista
  2. Piti tulla tänne katsomaan, miksei miestä näkynyt Aktiassa. Syy, valitettava sellainen, selvisikin heti. Voe pahuksen ihmiskroppa.
    t: Björn

    VastaaPoista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....