tiistai 29. lokakuuta 2013

Lukossa ollaan taas, ehkä.

Kisaraportin jälkeen onkin luonnollista kirjoitella, kuinka lukossa nilkkani taas onkaan :)

Tai ainakin toivon että se olisi lukossa, sen verta kipuilee taas.. No onneksi mulla oli varattuna noita FTK-käyntejä etukäteen ja huomenna olisi taas seuraava!

Nilkka tuntui siis todella hyvältä monta viikkoa ja uskalsin sillä juosta Viikin viitosen ja sen jälkeisenä päivänä hölkkäillä 2,5 h:n pitkiksen.. No mutta, sepäs olikin varmaan liikaa ja nilkka kipeytyi siitä melkoisesti.. Viime viikko menikin punttisalin, fillaroinnin ja muutaman terävämmän juoksutreenin parissa.. Terävämpi juoksu sopii jotenkin jopa paremmin tuolle mun nilkalle?! Ehkä siinä maakontakti ja jalan asento on parempi kuin hölkätessä hiljempaa.. Hmmm. mitäs tästä opimme ;) ?

Eli tilanne on tällä hetkellä melko sama kuin kk sitten. Nilkka on kipeä ja kestää juoksua silloin tällöin. Toivon todella, että kyseessä on lukkotila, eikä joku muu rasitusvamma tai kuluma tai muuta vastaavaa... Ja pitää pyytää Jukalta huomenna lisää avaavia ja nilkan asentoa korjaavia oheisharjoituksia, sillä jotakinhan mä teen pahasti väärin.. juoksuaskel ei ihan selkeesti mene oikein, se alkaa olemaan selvää..

Käyn tänään myös varmuuden vuoksi duunin työterveyden kautta röntgenissä.. Vaikka hyvin tiedän, että ei sillä röntgenillä kaikkea luista saa selville, vaan pitäisi mennä kunnon magneettikuviin, mutta just nyt ei oo irroittaa 500-700 € moiseen..

Googlettelin myös nilkkalukosta ja sain vastaukseksi seuraavan kuvan:


Ja kun tarkemmin kuvaa katsoo ja analysoi, niin ei tuo nilkkalukko nyt niin paha juttu olekaan. Voisi olla pahempiakin vammoja ;)

No mutta palaillaanpas asiaan taas lähipäivinä. Toivottavasti paremmilla uutisilla ja fiiliksillä :)

2 kommenttia:

  1. En päässytkään röntgeniin ja hyvä niin, ei siinä kuitenkaan mitään olisi näkynyt!! Lähetteen sain ensi viikoksi Diacorin ortopedille.. kahtellaan nyt miten tää tästä taas lähtee kulkemaan...

    VastaaPoista
  2. Mäkin haluun nilkkalukon jos siihen on kuvan mukaista hoitoa tarjolla! Toivotaan että lukot aukeaa ja ongelmien aiheuttaja selviää.

    VastaaPoista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....