keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Ja lukossa oltiin, TAAS

No niin, kävin Kankaan vastaanotolla ja hän avasi nilkkani lukot, TAAS. Nyt on uusi nilkka, TAAS. Ja mieli maassa, TAAS.

Seuraavaksi onkin sitten syytä tutkia oikeesti, että miksi nilkkani menee lukkoon ja miten sen voisi estää.. Sain tosiaan lähetteen ortopedille ja olenkin ensi maanantaina menossa sellaisen kaverin vastaanotolle kuin Oliver Michelsson. Viime maalsikuussa kuvatussa jalassanihan löytyi nilkan etuosasta tibian nivelpinnan anteriorreunassa artroottinen nokka (mitä hittoa tuo sitten ikinä tarkoittaakaan;)) joka Kankaan mukaan saattaa "pitkässä juoksussa" aiheuttaa nilkan lukkotilan. Tämä siis JOS tuo nokka estää nilkan normaalin liikkumisen... Toivottavasti Oliverilla on asiaan joku mielipide...

Ja kuukauden jatkunut hyvä ja lennokas juoksufiilis ei tällä hetkellä ole kovin korkealla. Saas nähdä pystynkö ikinä treenaamaan juoksua yhtä laadukkaasti kuin silloin.. Mutta onneksi liikkua voi muutenkin ja elämä on muuten aika mallillaan :)

Itse juoksua ei kielletty, mutta eiköhän ne nyt jää muutamaan kertaan viikossa.. varsinkaan mitään pitkiä lenkkejä en aio tehdä, ainakaan juosten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....