keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Hiljaa hyvä tulee, vaimitensenytmeni

Heissan!!

Taas on kulunut liikaa aikaa edellisestä päivityksestä, joten kirjoitellaanpas nyt kuulumiset pitkästä aikaa!!

Viime viestissä lomat oli lusittu ja arki palannut taas kuvioihin mukaan. Itse tykkään lomasta, mutta niin tykkään meikäläisen arjestakin :) Duunimatkoja kun on niin kiva käyttää treenaamiseen ja illat menee sitten perheen kanssa sählätessä ja harrastaessa :)

Lomalla ollessani ja jalan enemmän kipuillessa meni välillä usko treenaamiseen ja voidaan puhua jo lähes luovuttamisestakin. Oli todella helppoa olla treenaamatta useitakin päiviä putkeen, mikä ei todellakaan ole tavanomainen olotila allekirjoittaneella.. Elopainokin oli TODELLA korkealla loman päättyessä, mutta siitä ollaan jo tultu alaspäin muutaman viikon aikana jo ihan kivasti :) Loman jälkeen päätin taas "tarttua härkää sarvista" ja aloittaa taas treenaamaan.

Olen nyt töihin palattuani pitänyt treenillisesti yllä melko samanlaista kaavaa::
- Fillarilla duunimatkat (yht. reilu 100km/vk)
- 4 juoksulenkkiä (ma-ke-pe-su)
- tehoja sisältävä vesijuoksutreeni ti ja to aamuina
- torstaisin lihaskunto treeni myllyssä (pojan treenien aikana)
- viikonloppuisin sitten jotain pidempää jos ehtii ja jaksaa. Jotain kuitenkin jos pitkää ei ehdi :)
- ja tähän päälle tietenkin lihaskuntoa melkein joka aamu joko juoksun tai fillaroinnin päälle.

Tässä esimerkki esim. toissa viikolta..
Eli vaikka juoksukilsoja ei tällä hetkellä kovin paljoa mätetäkään, niin treenitunnit pyörii viikossa siellä 12 - 15h, joten ehkä tässä monipuolisesti ja hiljaa edeten hyvä tulee :) Sitten kunnon juoksuharjoittelua joko loppuvuodesta tai sitten vasta ensi vuoden puolella..

Nilkka kestää siis tällä hetkellä hyvin tuollaisen rytmityksen ma-ke-pe-su. sunnuntaina ja maanantaina tulee siis juoksua jopa peräkkäisinäkin päivinä!! Pieniä tuntemuksia jalkaan edelleen liittyy, mutta toivon että ne selviäisivät viimeistään 2.10.2013 kun olen menossa FTK:n Jukka Kankaan vastaanototlle. Uskon ja itse asiassa tiedänkin, että nilkan asennossa ja liikeradoissa on häiriötä, jotka ovat tämän vamman saaneet aikaiseksi ja myös ylläpidettyä kaikki nämä kuukaudet... Toivottavasti Jukalla olisi ratkaisu asiaan! Ja uskon vakaasti että näin myös on!

Ja sitten kun nilkka on taas priimakunnossa, niin olen päättänyt jatkaa tätä monipuolista treenaamista myös sen jälkeenkin!! Aion siis talvella käydä juoksun ohella myös uimassa, hiihtämässä ja vesijuoksemassa. Tarkoituksena olisi tehdä myös ensi vuoden aikana debyytit niin pitkien hiihtojen kuin puolikaan triatlonin parissa.. Saas nähdä onnistuuko nuo tavoitteet, mutta näillä näkymin helmikuussa voisi hiihtää Finlandian ja heinäkuussa käydä kokeilemassa triatlonia vaikka Voimarinteen trikisoissa...

Saas nähdä mihin moinen treenailu meikäläisen vie? Ehkä Ironmaniin 2015? Tai sitten juokseen taas kuin ajokoira ja unohdan muut lajit täysin ;)

Tähän loppuun on vielä pakko laittaa yksi hauska slogan!! Se kun kuvastaa meikäläisen treenaamista tällä(kin) hetkellä melko hyvin ;)

2 kommenttia:

 1. Hienoa että reenit taas sujuvat! Kyllä sä vielä juoksetkin ja lujaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks!! Juu täältä tullaan vielä ja toivottavasti noustaan edes samalle tasolle kuin viime syksynä ja talvena..

   Ainakin yritän päästä sinne vähän enemmän multisporttaamalla, eli otan muitakin lajeja ohjelmaani :) Ehkä koivetkin kestäisi paremmin...

   Poista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....