keskiviikko 14. elokuuta 2013

Arki is back!

No niin, tulihan lomatkin lusittua ilman ensimmäistäkään blogitekstiä. Pyydän anteeksi molemmilta lukijoiltani ja lupaan tulevaisuudessa olla aktiivisempi ;)

Loma oli mahtava ja kaikkea mahtavaa sain kuukauden aikana tehtyä!! Säätkin suosivat tällä kertaa ja duuniin palattuani onkin satanut joka päivä :) Loma siis meni mökkeillessä, lasten kanssa kaikkea mahdollista puuhastellen ja Tukholmassa kavereiden kanssa nopeasti käyden. Treenailtua tuli silloin kun ehti ja huvitti. Juoksua, tai siis hölkkää, tuli n. joka toinen tai kolmas päivä ja jalka kestikin sen ihan ok. Muta eipä tuo edelleenkään kunnossa ole, joten tällainen satunnainen kuntoilu saa jatkua siis edelleen..

Tästä juoksukaudesta tuli siis täydellinen mahalasku. Maaliskuussa sitä oltiin kaikkien aikojen kunnossa ja tulevalle kaudelle oli jo ostettuna matkat ja osallistumiset niin Köpiksen kuin Berliinin maratoneille. Piti myös käydä useissa lyhyemmän matkan kisoissa, mutta kaikki jäi. Jossain vaiheessa ajattelin, että vedän jonkun tri-kisankin, mutta siinäkin lajissa kun pitää juosta....

Tällä hetkellä on motivaatio juoksua kohtaan melko nollissa, mutta eiköhän se tästä taas kun jalka alkaisi kestämään taas jokapäiväistä juoksua. Täytynee mennä tässä syksyllä jollekin askelgurulle tai vastaavalle, koska uskoisin että tuo jalka jossain ihmeellisessä väärässä asennossa on. Muuten sen jo luulisi olevan kunnossa, sillä täyttäähän mun viimeinen kovempi juoksutreeni kohta 5kk!!

Painokin on ennätyslukemissa sitten 2000-luvun alun!! Olenkin päättänyt aloittaa jonkinnäköisen "katso-mitä-suuhusi-tunget" -kamppanjan näin arjen kunniaksi. Ehkä se siitä alkaa taas palailemaan normaalimmille lukemille, kun pääsee taas treenin makuun?! Ainakin toivottavasti :)

Mutta vaikka edellisestä saattaa saada melko negatiivisen kuvan, niin en minä tässä kirvestä ole kaivoon heittänyt!! Kunhan vaan ärsyttää tollainen "pikkuvamma" joka vaan kestää ja kestää!! Hölkkää se siis kestää ihan ok, mutta kovempaa juoksua en ole sillä vielä edes uskaltanut kokeilla..

Mutta siis arki on taas täällä!! Palaillaan taas tunnelmiin kun siltä tuntuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....