perjantai 12. heinäkuuta 2013

Se on LOMA nyt :)

Eli kesäloma vol 2 alkoi tänään, WOOP WOOP!! Seuraavat 4 viikkoa sitä saa taas olla ja mennä, ilman liukuvaa työaikaa ja muita vastaavia velvollisuuksia ;)


Treenipuolellakin on jo vähän positiivisempaa kerrottavaa näin loman kunniaksi :)

Olen nimittäin hölkötellyt viimeviikon lopulla ja tällä viikolla joka toinen päivä ja kerralla n. 40min. Jalassa on siis edelleen tuntemuksia, ei tosin juostessa tai sen jälkeen, vaan jalkaa vääntämällä... mutta kipuja ei siis enään ole ja jalka ei ota itseensä edes pikku hölkästäkään, joten kai tässä pikkuhiljaa eteenpäin mennään?! Varovasti ja jalkaa koko ajan kuunnellen tässä eteenpäin ollaan silti menossa. Kovempaa juoksua en ole vielä kovinkaan paljoa kokeillut, lähinnä joitain kiihtyviä loppunostoja lenkeillä, ei sen kummempaa :) Se on kiva tunne, kun saa JUOSTEN itsensä hengästyneeksi, siitä on nimittäin se 3kk ja yli kun viimeksi moista olen tehnyt!!

Mutta lomani ajattelin aloittaa vanhojen futiskavereiden kanssa lahessa vanhoja muistellen.. Kerran kesässä pitää lahen frendejäkin nähdä!! Ohjelmassa on ainakin beachvolleyta, FC Kuusysi - Reipas retromatsi ja rentoa grillailua ja saunomista ja ehkä illan kruunaa Lahti by Night, mene ja tiedä :)

Mutta siis treenipuolella siis hölköttely jatkuu ja katsotaan niitä oikeita treenejä ja Akin & Runner's High:n harjoitusohjelman aloitusta sitten syssymmällä :) Siis JOS jalka ei mene huonommaksi tän mun "kokeiluvaiheen" aikana!!

Lomalle ei ole sen suurempia suunnitelmia. Lähinnä se sisältää varmaankin mökkeilyä, kotoilua ja muksujen kanssa jotain mukavaa tekemistä. Muumimaailmassa täytynee kai käydä, koska siellä ei ole vielä ikinä käyty. Myös poikien reissu Tukholmaan AIK - Man United matsiin odottelee Elokuun alkupuolella :)

Eli ei muuta kuin lomalle mars mars. Katsotaan kerkeenkö edes blogia päivittämään :)


Hyvää loman alkua myös Heinille!! Tsemppia kesän kisoihin ja Berliiniin valmistautumiseen :)

1 kommentti:

  1. Hei hienoa kuulla että jalka alkaa taas kestää! Maltilla eteenpäin.. Ja hyvää lomaa! :)

    VastaaPoista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....