tiistai 2. heinäkuuta 2013

Huono kunto, huonompi vastustuskyky

Eli otsikosta voivat nokkelimmat päätellä, että homma menee tällä hetkellä melko levon puolelle...

Juhannusunnuntaina meikäläiseen iski kunnon kesäflunssa!! Sunnuntai ja maanantai kuumetta, mutta sen jälkeenkin ihan tolkuton nuha ja yskä. Olin sitten loppujen lopuksi koko viikon sairaslomalla. En ole ikinä muutes ollut kokonaista viikkoa pois töistä sairauden takia!!

Sunnuntaina olin jo henkisesti valmistautumassa töihin lähtöön maanantaiksi, kun alkoi päätä särkemään, poskiin sattui, silmiin sattui ja ylähampaisiinkin sattui.. Oli siis tauti edennyt poskionteloihin ja taas nosti kuumeenkin uudelleen, eli sairasloma jatkuu vielä ainakin keskiviikkoon. Ei ole muutes ikinä ollut poskionteloiden tulehdustakaan, joten melko huonoon kuntoon taitaa meikäläisen yleiskunto päässyt tippumaan...

Niin se siis vaan on! Kun on hyvässä fyysisessä kunnossa, niin vastuskykykin on ihan toista luokkaa!! Silloin esim. flunssia tulee harvoin js ollenkaan ja silloin kun ne iskee, niin ne kestää max 3 päivää..

Samalla tässä sairastaessa olen pyyhkinyt viimeisimmätkin kisat pois kalenterista tältä vuodelta. Päätin, että liikun loppuvuoden siis ilman minkäänlaisia tavoitteita tai muita vastaavia. Hinku liikkumaan on kova, mutta tavoitteellisesti alan treenaamaan vasta sitten kun kaikki paikat on kunnossa, menkööt siihen viikko, kuukausi, vuosi tai 5 vuotta :)

Samalla varasin ajan ortopedille (keskiviikkona 3.7), jotta saisi tuon jalankin kuntoon asti. Se siis kestää tällä hetkellä satunnaiset juoksut, mutta edelleen kipuilee tietyissä asennoissa.. Yritän saada häneltä lähetettä HUS:in ortopediselle poliklinikalle, jotta pääsisin julkisen puolen kautta noihin magneetteihin sun muihin kuvauksiin, koska omassa pussissa ei rahaa moisiin ole.

Eli semmoista kuuluu "kilpakuntoilijan" elämään tällä kertaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....