maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannusklassikko Vantaa-Hartola

Eli siis viime viikon torstaina tuli vedetyksi fillarilla ensimmäinen Juhannusklassikko Vantaa-Hartola. Tästä on tarkoitus tehdä jokakesäinen traditio ja ensimmäinen koitos sujui ainakin ongelmitta ja oli jopa helpompi kuin mitä alunperin odotin.

Reitti kulki Tammistosta Keravan kautta vanhalle Lahdentielle. Sitä pitkin Lahteen saakka, jossa kiersimme keskustan Mukkulan kautta. Sen jälkeen fillarit kohti Vääksyä ja sieltä taas kohti Sysmää. Sysmästä vika puristus kohti Hartolaa. Reittinä tämä oli aivan upea, sillä esimerkiksi Pulkkilanharjun läpi ajaminen ja sen sisältämien siltojen ylitykset olivat aivan uskomattoman hienoja!! 

Mukaan lähti kaverini Lari. Kiitokset Larille hyvästä vetoavusta aina Vääksyyn asti. Tämän jälkeen Lari käänsi Fujinsa kohti Lahtea ja tuli junalla takaisin pk-seudulle, eli teki vain pitkän treenin seuranani!! Upea ele ja kimpassa pyöräily on aina mukavampaa kuin yksinään :)

Matkan varrella ei isompia pysähdyksiä tarvinnut tehdä ja pysähdyimmekin ainoastaan kaksi kertaa kuselle, ensimmäisen kerran Mäntsälässä ja toisen vähän ennen Vääksyä. Matkalla meni noin 2 litraa vettä, 1,5 litraa urheilujuomaa ja 4 geeliä. Vahva aamupala riitti todella hyvin tankkaukseen.

Matkaan meni kokonaisuudessaan aikaa 5h ja 49min. Tästä pääsette katsomaan Movescountin moven datat (mm. kartalta reitin. Reissun keskisyke oli 126, mutta täytyy muistaa. että myötätuuli vaikutti tuohon sykkeeseen ja vauhtiin paljon ja pelkästään positiivella tavalla :) Myös Larin selän takana oli helppo ajella, kiitos vielä kerran siitä.

Lapierre ja varusteet matkan jälkeen mökkitien pientareella
Suunnto Ambit ei kovin paljoa pidempään olisi mukana jaksanut.. Akkua jäi kai 23%
Oli siis todella mukava Juhannuksen viettoon siirtyminen ja niin kuin kirjoitin, niin tästä olisi tarkoitus tehdä jokakesäinen juhannusklassikko ajo!! Toivotaan myötätuulta ja viileää säätä myös tuleville vuosille :) Ensi vuonna matkaan mukaan lähteville lupaan tarjota lämpimän saunan ja suihkun, upean reitin, lisäksi.

Juhannusta vietettiin rauhallisesti vanhempieni mökillä Hartolan kuningaskunnassa :) Loppuun vielä muutama räpsy juhannuksen tunnelmia...

Joutsenet pääsi mukaan auringonlaskukuvaan :)
Broidin suunnittelema ja yhdessä kasaamamme kokko oli upea!!
JJ:t jaksoivat myös seurata kokkoa :)

2 kommenttia:

 1. Hieno juhannustraditio, iso peukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Tästä tosin tulee traditio sitten kun tämä alkaa olla jokavuotista, toivottavasti siis ensi vuodesta eteenpäin ;)

   Mutta olipas mukavaa tehdä töitä melkein 6h putkeen!! Ehkä joku vuosi sitten sama aika juosten...?

   Poista

Saat kommentoida ja kysyä ihan mitä vaan, vastaan niihin ihan mitä vaan....